KOLUMNE

Imate li hrabrosti za žuti smokey eye?

Nosi ga glumica Jelena Jovanova, zvijezda serije "Tajne"

Jedna od najpopularnijih tehnika sjenčanja očiju svoj je vrhunac doživjela davne 2002.godine, kada je slavna Pat McGrath kreirala tamni smokey eye za reviju kuće Gucci. Od tada, ova je tehnika postala omiljena kod žena koje su crnim i smeđim sjenilima pokušale vjerno kopirati ovaj popularan look.

Glavna make up artistica kuće Illamasqua, Ivana Bilandžija Billy, ovaj je tjedan odlučila zaigrati na kartu boja te kreirati beauty look za hrabrije dame koje žele krenuti korak dalje i na svojim kapcima ponijeti jarko žutu boju. Smokey Eye u intenzivno žutoj nijansi prva je isprobala lijepa glumica Jelena Jovanova koju trenutno gledamo u hit seriji „Tajne" koja se prikazuje na RTL-u.

Na čisto lice nanijeli smo Skin Base tekuću podloga (Nr.6) koja se idealno stapa s tenom. Jelena ima jako lijep i njegovan ten te smo preko tekuće podloge stavili tek malo podloge u kamenu (PF 140).

Obrve su okvir svakog lica a za idealnu punoću i oblik predlažemo "Thunder" pigment koji se nanosi dijagonalnim kistom.

Na obraze smo nanijeli kremasto jako pigmentirano rumenilo u nijansi "Tremble" koja je idealno za djevojke svjetlije puti. Rumenilo možete nanijeti s vršcima prstiju i lagano kružnim oblicima utrljati ga u obraze. Kremasta rumenila odlična su za lijepi rumenkasti sjaj lica kakav su često imale djevojke iz serije "Seks i Grad".

Na kapke smo prvo nanijeli neutralno sjenilo nijansa "Heroine" koje smo potom zblendali s nježnom bojom šampanjaca u nijansi "Slink". Dramatičan look kreiran je s jarko žutom nijansom "Hype". Kako bi očima dali mačkast izgled na gornjem kapku je povučena linija tušem "Havoc".

Na usnama smo pomiješali nekoliko nijansi. Kao podloga poslužio je ruž "Climax" preko kojeg je naneseno sjajilo u boji biskvita "Absorb" i intenzivno sjajilo "Opulent".

Sve proizvode možete pronaći na:www.illamasqua.hr

Photo: Jure Perišić

Model: Jelena Jovanova

 

Objavljeno: 07.10.2013. u 13:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p