KOLUMNE

Pin up look u proljetnom izdanju

Ivana Bilandžija predlaže ružičaste nijanse

Šminka u stilu pin up zvijezda važi za jednu od senzualnijih make up tehnika. Porculanski ten, mačkaste oči naglašene tušem, zavodljivo duge trepavice i crvene usne, svaku će damu učiniti glamuroznom divom čije lice privlači pažnju. Kao i svaki make up look, i pin up može doživjeti razne transformacije i varijacije na temu. Za toplije dane vaš make up možete oživjeti s jarkim bojama u raznim nijansama ružičaste i tako napraviti odmak od klasične šminke.

Illamasqua kao brand zagovara naglašavanje vaše osobnosti i osobni pristup svakom ženskom licu, stoga smo odlučili napraviti jednu novu verziju pin up-a koju uz manje preinake možete iskoristiti za vaš večernji izlazak.

Naš model, Ivana Mrčela njeguje pravi retro stil te je bila idealna kandidatkinja za ovu priču. Ivani smo na lice prvo nanijeli korektor Illamasqua cc130 koji je dobro pigmentiran i služi za prekrivanje sitnih nedostataka.

Kako bismo matirali ten na lice smo nanijeli podlogu u kamenu (PF 133) koja zaglađuje kožu, prekriva nepravilnosti i ujednačava ten.

Obrve smo naglasili pigmentom nijansa „Vehement" te ih dodatno učvrstili sealing gelom. Ako niste ljubiteljica jakih obrva možete ih samo lagano naglasiti olovkom u istoj boji, ili ako već imati guste obrve kojima ne treba popunjavanje, slobodno ih učvrstite i oblikujte gelom uz pomoć kojega će dobiti lijep oblik i što je najvažnije, biti će postojane. Na obraze smo nanijeli kombinaciju dva rumenila u kamenu „Lover" i „Hussy" u ružičastim tonovima.

Oči su osjenčane s kombinacijom sjenila u zemljanim tonovima. Kao podloga je naneseno sjenilo „Servant" u nijansi blijede ljuske jajeta. Dodatno naglašavanje izvedeno je s uporabom nijanse „Forgiveness" u dubokoj nijansi šljive te upotpunjeno čistim pigmentom „Furore" koji je radi svog sjaja u boji šampanjca dodatno osvježio kapak. Pin up nije potpun bez tanke linije tuša koja se povuče preko cijelog gornjeg kapka.

U ovom slučaju izbjegli smo klasični crni tuš te smo koristili nijansu „Havoc" u boji patlidžana. Look smo zaokružili s ružem „Immodest" u jarko ružičastoj nijansi.

 

Sve proizvode možete pronaći na službenoj stranici kuće Illamasqua. www.illamasqua.hr

 

Ivana Bilandžija Billy

Photo: Jure Perišić

Objavljeno: 29.04.2013. u 12:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p