KOLUMNE

Sara Renar nosi savršen novogodišnji make up

Pripremila Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua Hrvatska

Odlučile ste Novu godinu dočekati u svečanom okruženju i u divnoj haljini koju planirate upotpuniti najljepšim modnim dodacima? U tom slučaju vam nedostaje još jedino idealan novogodišnji make up koji će se odlično stopiti s vašom upečatljivom kombinacijom! Poznata vizažistica kuće Illamasqua, Ivana Bilandžija Billy, na zanimljivoj hrvatskoj kantautorici Sari Renar pokazala nam je kako izgleda njezin idealan novogodišnji make up.

Prvo na lice nanesemo Mat Primer zbog kojeg vaša koža u sekundi postaje besprijekorna i matirana. Nakon primera, na lice smo nanijeli Skin Base tekuću podlogu (br.6.6) i korektor CONCEALER in 200 te cijelo lice fiksirali podlogom u kamenu (br. 150).

Svaka žena jako dobro zna da se pravilnom konturom lica mogu napraviti čuda. Ovdje je Ivana koristila Sculpting duo uz pomoću kojeg je dodatno naglasila Sarine prekrasne crte lica, nakon čega je uz rumenila u kamenu Katie i Ambition (duo blusher broj 2) i rumenilo u kamenu Hussy Sarine obraze lagano zarumenila. 

Nakon što smo riješili obraze, red je došao na obrve koje su kod našeg novogodišnjeg make up-a u glavnom fokusu. Sealing gel i pigment za obrve Thunder te tuš Wisdom pobrinuli su se da Sarine obrve uz oči budu okosnica ovog make up-a.

Na cijeli kapak smo nanijeli sjenilo Heroine, a nijanse Tango, Tangle i Machne na pregib oka. Kutove očiju kod nosa naglasili smo sa svjetlijim nijansama, točnije čistim pigmentom Beguile. Furore nijansa korištena je kao highlighter po cijelom oku, a čisti pigment Ore stavili smo na pregib oka prema van.

Gel tuš nanesen je u debljem sloju kako bi se dodatno naglasile Sarine divne oči, a za dramatiku su se pobrinule fantastične umjetne trepavice (021).

Nikako nemojte zaboraviti na svoje usne koje moraju biti postojane tijekom cijele noći. Tu će svoju funkciju pokazati olovke za usta Temptress i Media te intenzivno sjajilo Maiden.

Za kraj dramatičnog beauty looka, Ivana Bilandžija Billy ukrasila je Sarine nokte nijansama Stagnate, Boosh, Facet i Blizzard.

 

make up: Ivana Bilandžija Billy

photo: Jure Perišić

model: Sara Renar

web: www.illamasqua.hr

 

Objavljeno: 27.12.2013. u 16:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p