Idealan tretman za vašu kožu

Upoznajte blagodati glikolne kiseline
fashion.hr
 
Čisto lice i sužene pore sinonim su za zdravu i lijepu kožu. Svi težimo istom cilju. Pomoću raznih preparata i kozmetičkih gadgeta pokušavamo na što bezbolniji i jednostavniji način postići da nam je koža čista, meka na dodir, a opet elastična i zategnuta.
 
Mehaničko čišćenje lica nikome nije najdraži kozmetički tretman, jer je istiskivanje mitesera i upalnih procesa, sve samo ne ugodno. Tretman koji vam danas predstavljam, pomoći će vam da klasično čišćenje lica u salonu ili pred ogledalom dovede na minimum. Pokazat ćemo način na koji se to izvodi.
 
Iako se u kozmetici i dermatologiji koristi kao kemijski piling, glikolna kiselina zapravo spada u najprirodnije tretmane. Dobiva se iz šećerne trske i pripada skupini alfa-hidroksi kiselina koje imaju posebnu snagu u osnaživanju i obnovi kože. Iako glikolna kiselina ima najveću ulogu u obnovi kože, u ovom medicinsko kozmetičkom tretmanu dolazi u savršenoj simbiozi s mliječnom i salicilnom kiselinom koje su poznate po blagotvornom učinku i antiseptičkim djelovanjima. Tretman je bezbolan i iznimno učinkovit kod nečiste kože, upalnih procesa i akni, ožiljaka od istih, velikih dehidracija, hiperpigmentacijskih mrlja, a nezaobilazan je dio i anti- age tretmana zbog svoje sposobnosti da prodire u dublje slojeve kože. Osim što uklanja mrtve stanice i sve nepravilnosti koje naočigled možemo vidjeti, pročišćuje pore, kontrolira rad žlijezda lojnica i osnažuje membranu naših stanica te omogućuje koži da zadrži aktivne sastojke koje joj damo, umjesto da samo prođu kroz nju.
 
fashion.hr
fashion.hr
 
Rezultat tretmana vidljiv je odmah po završetku, pa ćete tako sa samo jednim tretmanom dobiti savršen blic efekt, svježinu na licu, te glatku i zategnutu kožu, a redovitom upotrebom omogućiti sebi potpuno obnovljenu i novu kožu. Nakon što ojačamo stanicu, koža će biti u mogućnosti zadržati potrebnu vlagu, pa će pore biti sužene i čišće, a mehaničko čišćenje lica polagano padati u zaborav. Nije ni čudo što je ovaj popularan i pristupačan tretman must have svake sezone.
 
fashion.hr 
Jasminka Herceg
 
photos: Jure Perišić
Objavljeno: 19.12.2014. u 15:22
Tagovi: Bliss Institut
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p