KOLUMNE

Izgledajte najbolje do sada u najluđoj noći

Kako se Iva Mihalić sprema na doček Nove godine?
Jasminka Herceg i Iva Mihalić 
Prosinac je uvjerljivo najdinamičniji mjesec u cijeloj godini i kronični nedostatak vremena tjera nas da sebe stavimo na kraj naše to do liste. I Iva je između silnih proba i premijera tražila što kraći, najučinkovitiji i najzdraviji tretman za svoju kožu. Kako skinuti umor i prosinački stres s lica i u samo sat vremena ponovno izgledati kao nakon najboljeg beauty sleepa i zablistati na najboljem tulumu u gradu?

Nisam dvojila oko izbora tretmana. Amiea microlifting concept aparativna je mezoterapija i ujedno jedan od najjačih tretmana na svjetskom tržištu anti age tretmana. Prije svega, bitno je znati da je mezoterapija metoda kojom koktel aktivnih sastojaka apliciramo direktno u mezoderm, srednji sloj kože u kojem se odvija dioba stanica. Kada koktel aktivnih sastojaka putem 18 igličnog modula uđe u mezoderm, naša koža ima na raspolaganju veliku količinu hranjivih i aktivnih sastojaka koje koristi kao vlastiti resurs i tako započinje brza i aktivna dioba stanica, odnosno regeneracija kože. S dobivenim resursima koža će raspolagati narednih 28 dana koliko traje njezin revitalizacijski proces i zato se ovaj tretman ne radi više nego jednom mjesečno. Učestalost ovog tretmana i odabir koktela ovisi i o starosnoj dobi i o stanju kože.

Bliss studio
 
Bliss studio 
 Iva ima baršunastu put, što se na prvi pogled čini zahvalno, međutim, ovakve kože su vrlo često prilično reaktivne i osjetljive. Ipak, mezoterapija je pogodna za sve tipove kože, a koliko je ova metoda sigurna govori i činjenica da ju možemo raditi i na najosjetljivijim područjima kao što je područje oko očiju i vrat, koji se kod svih ostalih igličnih metoda izbjegava. Iako mezoterapija spada u iglične metode, nije bolna i aplikaciju ćete osjetiti kao vibraciju. Ipak, koža može biti crvena zbog potaknute snažne mikrocirkulacije, ali se crvenilo neće zadržati dulje od sat vremena. Kada koža primi koktel aktivnih sastojaka on će ju stimulirati na aktivan rad i proizvodnju vlastitog resursa što ovu metodu čini i jedinom aktivnom igličnom metodom.Vrlo je bitno da kožu ne ulijenimo već da ju potaknemo da proizvodi sama koliko god može.

Iva Mihalić
 
Iva Mihalić
Rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana, a dobra vijest je da ćete od jednog tretmana iz dana u dan imati sve ljepšu kožu. Čim koža primi koktel dioba stanica će započeti, ali nakon dva dana broj novih stanica će se drastično povećati pa će i efekt biti još upečatljiviji. Sve mimičke bore biti će popunjene i zaglađene, a make up koji je dozvoljeno nanositi odmah nakon tretmana, puno će bolje prianjati na kožu. 

Iva Mihalić i Jasminka HercegJasminka Herceg
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 28.12.2015. u 10:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p