KOLUMNE

Kako istaknuti oči poput Aleksandre Dojčinović?

Mali beauty detalji koji čine veliku razliku

Aleksandra Dojčinović 
Žene su davno prepoznale trepavice kao svoj glavni adut u rukavu kod uljepšavanja. Iako im je primarna funkcija zaštita oka, one imaju veliku ulogu u estetici lica, upravo zbog svoje moći da uokvire i otvore oči, a naš pogled učine prodornijim. Kozmetička je industrija prije nekoliko godina pomakla granice u tretmanima trepavica, pa su ekstenzije trepavica danas nezaobilazne ako želite u svakoj prilici imati istaknute oči, bez da brinete o postojanosti maskare. 

Ekstenzije dolaze u puno različitih dužina, debljina i oblika te se s lakoćom prilagođavaju svim trepavicama. Obzirom da se spajaju s prirodnom trepavicom, pomoću prilagođenog vezivnog sredstva, pružaju točno onakav učinak kakav želite, neovisno o tome je li riječ o gustoći ili dužini. Bilo da je vaš izbor prirodan i diskretan look ili pak glamurozan izgled, nigdje se neće vidjeti mjesto na kojem se vaša trepavica i ekstenzija spajaju jer će one postati jedno. Moguće ih je ugrađivati i na iznimno osjetljive oči, budući da ekstenzija nikad ne dotiče kožu kapka, a njihova dugotrajnost osigurava izvrstan izgled u svakom trenutku. Oslobođeni ste i nanošenja maskare, obzirom da su same ekstenzije iznimno crne, pa ćete se svako jutro probuditi kao glumica na filmskom platnu. Tako će vaša jutarnja rutina nanošenja svakodnevnog make upa zahvaljujući ovoj metodi biti svedena na minimum.
 
Aleksandra Dojčinović i Jasminka Herceg
 
I Aleksandra Dojčinović prepoznala je i zavoljela još jedan izvrstan modni dodatak i uvrstila ga u svoju svakodnevnu beauty rutinu. MesmerEyez leće u boji, ekskluzivno dostupne u Bliss studiju za njegu lica i tijela, omogućiti će vam novi pogled na svakodnevicu, zabaviti vas i dati vašem licu svako jutro drugačiji izgled. Ovaj izvrstan proizvod odlikuje iznimna udobnost prilikom nošenja, jer spadaju u iznimno mekane leće, nisu dioptrijske i ni na koji način ne utječu na vid. Slobodni ste nositi ih 3 mjeseca, a u ponudi su u kutijica za njihovo čuvanje kao i tekućina. Ove leće koriste brojne slavne osobe, a o značaju ove britanske kozmetičke tvrtke svjedoče i uspješne suradnje s poznatim vizažistima cijenjenih svjetskih modnih brandova kao što su Dolce&Gabbana, Armani te Vivienne Westwood. Također, MesmerEyez leće učestalo nose modeli Voguea, Grazije i London Fashion Weeka. Naša Aleksandra izabrala je svoja 3 favorita, Emerald green, Azure blue i Pure grey. Iako u Blissu možete pronaći dvadesetak nijansi plavih, sivih, ljubičastih i zelenih leća, obavezno se konzultirajte sa stručnim osobljem Blissa, kako biste odabrali pravu nijansu i dobili željeni efekt. Ovisno o vašoj prirodnoj boji očiju i vašim željama, pomoći ćemo vam odabrati pravu nijansu.
 
Aleksandra DojčinovićEmerald Green
 
Aleksandra DojčinovićAzure Blue
 
Aleksandra DojčinovićPure Grey

Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 26.02.2015. u 08:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p