BEAUTY

Najnoviji hit u njezi protiv bora

Ana Maras isprobala tretman Aroma Lisse u kozmetičkom salonu Bliss
maras
 
Prestižni francuski laboratorij predstavio je najnoviji hit u prevenciji starenja kože, Aroma Lisse. Snaga ovog tretmana je u kombinaciji 4 anti-aging proizvoda, pa Ana nije dvojila niti sekunde, već se odmah prepustila ovom jedinstvenom osjetilnom iskustvu. Esencijalno ulje i esencijalni balzam mandarine sadrže vrlo visoku koncentraciju D-Limonena koji stimulira aktivnost stanica tako što ih štiti od oštećenja i detoksicira te regenerira stanice koje su oštećene UV zračenjem.
 
Ovaj aromaterapijski tretman spada u najjače tretmane prevencije starenja, te je pogodan za dobnu skupinu do 25- 40 godina starosti. Osim prevencije, stimulativnom masažom lica, vrata i dekoltea radimo korekcije i redukciju prvih bora pa ćete odmah po završetku tretmana primijetiti ljepše konture lica, a posebno osmišljena maska osigurat će čvrstoću i elastičnost te oživiti vaš ten.

maras

Kožu ćemo pripremiti posebnim enzimskim pilingom, koji je na dodir potpuno nježan, no snažnijim pokretima enzimi će prodrijeti u kožu i tek kad enzimi postanu potpuno transparentni, dodajemo mehaničku komponentu. Redovitom upotrebom enzimskog pilinga doslovno otapamo sebum koji stvaraju žlijezde lojnice pa ćete vrlo brzo primijetiti da vam je koža sve čišća, i da iritantni miteseri postaju prošlost.
 
maras
 
Također, ovaj piling osigurat će nam snažniju i dublju apsorpciju esencijalnog ulje mandarine, kao i balzama pomoću kojeg radimo stimulativnu masažu. Ova masažna tehnika daje brze i dugotrajne rezultate, i razlikuje se od bilo koje masaže lica koju ste dosad iskusili. Ona je konkretna i čvrsta kako bi stimulirala tonus mišića lica, brine o svakoj mišićnoj skupini koja je bitna za odličan izgled, i drži vaše lice u formi. Osim tonusa mišića, brine i o tonusu kože, kao i o osjetljivom području sljepoočnica i očiju.
 
Masaža traje 20 minuta, te će potaknuti metaboličke procese kože, kao i bržu izmjenu stanica, te pripremiti kožu za bolje djelovanje aktivnih tvari iz maske.
  
maras 
maras

Aroma Lisse
maska pogodna je za sve tipove kože, a dolazi u obliku praha koji se miješa i aktivira vodom. Gusta smjesa aktivnih sastojaka, poput mandarine, ekstrakta ginsenga, ekstrakt galanga i hijaluronske kiseline dodatno će osnažiti vašu kožu i dati joj optimalnu vlažnost, te će stimulirati proizvodnju hijalurona i zagladiti površinu vaše kože.
 
maras
Nakon ovog tretmana izgledat ćete svježe, naspavano i živo, i osjećati se izvrsno, te ćete odmah ovu beauty poslasticu uvrstiti kao prioritet u njezi svog lica. To će vam se višestruko isplatiti jer je prevencija najbolje ulaganje u budućnost i zdravlje vaše kože.

Jasminka Herceg
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 23.01.2015. u 16:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p