KOLUMNE

Zašto je važna detoksikacija organizma?

Kako se Sandra Perković sprema za Olimpijske igre?
Sandra Perković 
Intenzivni treninzi i pripreme za Olimpijske igre veliki su napor za tijelo, ali i svakodnevica naše najbolje atletičarke Sandre Perković. Uz velike obaveze, vrijeme za oporavak mišića kod svakog profesionalnog sportaša prilično je limitirano, pa je od velike važnosti pri izboru tretmana paziti da u što kraćem vremenskom roku tijelu damo sve što mu je potrebno kako bi se oporavilo i pripremilo za nove izazove.
 
Sandra Perković, Jasminka Herceg
Sportaši imaju vrlo dobro razvijenu svijest o važnosti detoksikacije organizma i to čine redovito, pa je Sandra vrlo brzo prepoznala Bliss spa zonu kao svoj drugi dom. Finska sauna pomaže njenom imunitetu da radi besprijekorno, opušta i uklanja bolove u mišićima te brine o pravilnoj funkciji krvožilnog sustava i osigurava snažnu eliminaciju toksina koji se tijekom velikih napora skupljaju u našem organizmu. Nakon finske saune, Sandra ne zaobilazi niti infracrvenu u kojoj je temperatura znatno manja, no učinci jednako jaki. Ova sauna koristi infracrvene grijače za proizvodnju topline i ima blagotvoran učinak na cijeli organizam, posebice na regulaciju rada metabolizma. Idealna je za i ljude koji ne podnose visoke temperature ili imaju problem sa tlakom, a omiljena je i kod profesionalnih i rekreativnih sportaša jer brine o zdravlju svih zglobova i tetiva te priprema mišiće za napore i oporavlja ih nakon istih.

Sandra nikako ne propušta niti hidroterapiju, poznatiju kao jacuzzi. Iako je ova hidromasažna poslastica poznata ponajviše kao čisti užitak, ne smijemo zaboraviti i da je od velike važnosti i za zdravlje. Hidroterapija koristi se dugi niz godina kao nezaobilazan tretman u oporavku mišićnog tkiva. Boravak pod ovim ugodno toplim mlaznicama vodepovećati će fleksibilnost mišića i smanjiti otečene i bolne zglobove te potpuno relaksirati tijelo i otpustiti stres.

Sandra Perković
 
Sandra Perković

Sandra Perković 
Detoksikacija izvrsno djeluje na pročišćavanje kože i pore su potpuno otvorene, pa je neposredno nakon korištenja spa zone idealan trenutak za potpunu revitalizaciju i hranjivi Aroma discovery. Ovo aromaterapijsko otkriće novi je Decléor izum za sve ljubitelje potpuno prirodne sofisticirane kozmetike, kao i za one koji su u stisci s vremenom. U samo 45 minuta koža će dobiti potrebnu vlagu, a serum u obliku suhog ulja pomoći će da hranjivi sastojci dođu do dubljih slojeva dermisa. Akupresura i aroma drenaža lica, aktivirati će stanice, ukloniti vrećice ispod očiju i poboljšati cirkulaciju, te vam pružiti predivno osjetilno iskustvo. Upravo zbog ovih manualnih tehnika Aroma discovery prepoznat je i kao tretman koji uklanja glavobolje i jača koncentraciju uklanjajući stres i napetost, a tenu daje blistavi sjaj.
 
Bliss studio
 
Sandra Perković
Sandra Perković
Sandra Perković 
Jasminka Herceg
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 29.01.2016. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p