KOLUMNE

Jedna zlatna suknja u tri različite kombinacije

Novogodišnji styling by Matea Martek

Za novogodišnje kombinacije odlučila sam iskoristiti svoju zlatnu suknju. Dugo je nisam nosila te iako bi mi bolje sjela neka šljokičasta, odlučila sam ne kupovati ništa novo već ovu zlatnu uposliti u 3 elegantne verzije. Naravno, suknja se vrlo lako može prilagoditi nekoj kućnoj atmosferi, s bijelim puloverom i udobnim bajkerskim čizmicama, no ovaj put ćemo malo svečanije.

Prva kombinacija, usudim se reći "Balmainovska", je ona opuštena varijanta. Udobne wedge cipele su Zarine, kupljene na jednom davnom sniženju za, ni više ni manje, nego 129 kn. Dobro podnose cijelonoćno plesanje.

Suknja je Stradivarius i ako se dobro sjećam, bila je stotinjak kuna (slaba sam na sniženja). Traper košulja je također Stradivarius (179 kn), Krzneni prsluk je jako davno kupljen u Orsayju za dvjestotinjak kuna. Sat je Promod (80kn), a ogrlica H&M (oko 60 kn).

Druga kombinacija mi je omiljena, prikladna za klupsku Novu godinu. Body je sa Ebay-ja, shop "She likes" i zajedno s poštarinom koštao je oko 100 kn.

Sako je New Yorker i na sniženju kupljen za 159 kn. Cipele su Deichmann, 229 kn. Torba je Accessoires, oko 200 kn, sat je ponovno Promod, a spike narukvica je New Look (50 kn).

Treća kombinacija, više manje klasična, uključuje bijelu Pull&Bear košulju - suvenir s putovanja kojem sam zaboravila cijenu, te Zarinu kožnu jaknu, već viđenu (799 kn).

Crvene salonke su iz Transporta (tristotinjak kuna - neočekivano sniženje). 

 

Matea Martek

Gypsy Gardens

 

 

 

Objavljeno: 31.12.2012. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p