KOLUMNE

Kako bojama stilizirati bijelu haljinu?

Style File by Ana Bacinger
Polako počinje vrijeme vjenčanja na kojima svaka žena želi zablistati, no ne želi (i ne smije) zasjeniti mladenku. Danas smo dobili upit čitateljice Ane koja je u travnju kuma najboljoj prijateljici na svadbi pa želi dobar styling u kojem će biti elegantna, zanimljivo odjevena i bojama skladna s mladenkom.

"U travnju se udaje moja najbolja prijateljica, a ja sam kuma... Najteže mi je bilo pronaći odgovarajuću haljinu jer sam inače s drugim bojama (osim crne) na VI. Uglavnom pronašla sam haljinu na internetu koju mogu nositi na raznoraznim događajima, a ne samo na vjenčanjima. Moj najveći problem su cipele i torbica. Mislim da ne bi bilo lijepo da budem u istom tonu boja jer sam plava i svijetle puti pa da ne izgledam jednolično... Znam da će mladoženja imati kravatu ili neki detalj ljubičaste ili neke slične nijanse pa ne znam da li je pametno imati štikle i/ili torbicu u toj nijansi...
Nadam se da me razumiješ i da ćeš mi olakšati ovu dilemu.
Lijep pozdrav,
imenjakinja Ana"

Draga Ana,

do vjenčanja imaš još dosta vremena pa razmisli o bojama koje se tebi sviđaju jer uz ovu boju vanilije možeš bez problema genijalno kombinirati sve boje. Pogledala sam ponudu cipela, torbi i nakita u ponudi naših dućana i složila ti tri proljetne kombinacije. Prva je klasika koja uvijek funkcionira - puderasta sandala s detaljem crvene će izgledati genijalno uz ovu tvoju haljinicu, pogotovo ako uz njih kombiniraš crvenu pismo torbu i zlatnu narukvicu. Druga kombinacija je također u pastelnim tonovima, cipele su iz H&M-a, izgledaju genijalno na nozi i divno se slažu s malom clutch torbicom. Za kraj ti predlažem malo odvažniju kombinaciju - šarene cipele i pismo torbicu u jarkoj boji.

CIPELE: ZARA, TORBA: NEW LOOK, NARUKVICA: H&M

CIPELE: H&M, TORBA: NEW LOOK, NARUKVICA: H&M

CIPELE: ZARA, TORBA: H&M, NARUKVICE: H&M

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr.

Ana Bacinger

Objavljeno: 28.02.2013. u 09:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p