KOLUMNE

Kreće sezona krznenih prsluka

Style File by Ana Bacinger

Dolaskom prvih hladnih dana svaka prava fashionistica iz svog je ormara izvukla najdraži baloner i kožnu jaknu. Neke od njih ne mogu se odvojiti od svojih maslinastih parki, dok neke jesen i zimu planiraju provesti u uvijek modernim krznenim prslucima. Naša čitateljica Stefani je u potrazi za krznenim prslukom pa smo za nju izdvojili najljepše modele koje može pronaći u ponudi naših dućana i web shopova s dostavom u Hrvatsku.

Pozdrav,

molim Vas, pročitala sam jedan vaš tekst iz 2011. godine vezan za krznene prsluke. Naime, ja već dugo jedan određeni prsluk tražim na netu, ali nikako da ga nađem negdje u prodaji. Obzirom da je slika tog istog stajala uz vaš tekst, mislila sam da biste mi možda mogli pomoći. Znate li slučajno gdje da ga sada nabavim? Unaprijed hvala. Stefani.

Draga Stefani,

Zarin model koji si poslala je nažalost star više od dvije godine pa ga je samim time nemoguće pronaći u ponudi naših dućana ili na poznatim web shopovima. No, izdvojila sam ti nekoliko novih modela koji su preplavili vješalice naših dućana i stranice Asos-a, River Islanda i Dorothy Perkinsa. Svaki od izdvojenih modela možeš odlično kombinirati uz svoju kožnu jaknu, a neki od njih će se divno stopiti i sa zimskim kaputima. Raspon cijena izdvojenih prsluka je od 300 do 1000 kuna, a izrađeni su o umjetnog krzna i debele vune.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr.


Ana Bacinger

 

Objavljeno: 17.10.2013. u 20:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p