KOLUMNE

Sjenčanje kose vodeći je trend

Posve individualizirani pristup kosi
hair  
Svaka žena želi izgledati lijepo i nositi frizuru kao prava zvijezda. L'Oréal Professionnel omogućuje frizerima da ostvare želje svojih klijentica te da oslobode zvijezdu u sebi! Inspiracija kolekcije za nadolazeću sezonu jesen/zima 2015. godine dolazi od glumica, pjevačica, modela, te nosi naziv Celebrity Looks!

Poslije ljetnih mjeseci svi mi želimo napraviti promjenu na našoj kosi, ne samo njegovati ju poslije vrućih ljetnih mjeseci, nego i isprobati novu boju kose ili novu frizuru. Za ovu sezonu imamo savršeno rješenje za Vas! Kosa napravljena po Vašoj mjeri! Koristeći najnovije tehnologije sjenčanja i diskretnih pramenova, u mogućnosti smo prilagoditi Vašu boju kose sa konturama lica. Trend se bazira na Total looku vaše kose: šišanje, bojanje, stiliziranje kose i njega kose.
 
hair   
Contouring ili konturiranje veliki je hit među svim ženama, a to je sjenčanje crta lica koje se postiže šminkanjem. Jedan od trendova u frizerskoj struci je konturiranje kosom, spajanjem crta i oblika lica s bojanjem kose. Ako želimo omekšati crte lica ili ih istaknuti upotrijebit ćemo svjetlije ili tamnije tonove uz rub lica - takvim sjenčanjem možemo i vizualno proširiti ili izduljiti (vertikalizirati) lice. Također sa svjetlijim nijansama možemo vizualno naglasiti volumen, a sa tamnim ublažiti. Za ovu jesen/ zimu želimo Vam predstaviti dva looka: duži tamni bob (wavy bob) i dugu kosu divlje teksture i vibrantne bakrene nijanse.

nicole
Novo lice je divna Nicole Warne, poznata blogerica. Njen wavy bob dobiven je korištenjem L'Oréal Professionnel Majirel boje, šišanje je slojevito sa punim rezom vanjske linije do ramena, a teksturu smo naglasili sa L'Oréal Professionnel Wet Domination Shaver Shine sprejom. Ovaj bob može se nositi kao dnevni i večernji look. Za glamurozniji izgled kosa je dorađena sa Hollywood Waves - Waves Fatal gelastom kremom za definiciju valova i termičkim alatom (figaro). Ovaj look se također može nositi kao wet look koji se savršeno kreira pomoću L'Oréal Professionnel Wet Domination Extreme Splash gel.

josephine
Drugo novo lice je Joséphine De La Baume, glumica, pjevačica i model. Njena duga kosa oplemenjena je sa novom nijansom L'Oréal Professionnel Majirel - vibrantna bakrena. Šišanje za ovakav divlji izgled je stepenasto šišanje sa dužom šiškom, a da bi dobili divlju teksturu upotrijebili samo L'Oréal Professionnel Beach Waves sprej i srednjom veličinom okrugle četke kreirali pokret dužina i vrhova, krajnji sjaj kose i volumen doradili smo sa L'Oréal Professionnel wild styling Next day hair i Wet Domination Shaver Shine sprejevima.
  
Gabrijela Alajbegović, L'Oréal Professionnel artist
Foto: PR
Objavljeno: 31.10.2015. u 13:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p