KOLUMNE

Neobične Lite u svečanom izdanju

Style File by Ana Bacinger

Svečana događanja uvijek iziskuju posebne odjevne kombinacije u kojima izgledate elegantno, primjereno, no istovremeno modno zanimljivo. Vjenčanje je definitivno jedna od takvih prigoda pogotovo kada se događa u hladnoj sezoni. U tom slučaju fashionistice biraju prvenstveno odjevne komade i modne dodatke u kojima im neće biti hladno, a u kojima će istovremeno ostaviti dovoljno svečan dojam koji se od njih očekuje. Čitateljica Marija javila nam se s problemom što kombinirati uz Lita model čizama Jeffrey Campbella za svadbu.

'Pozdrav Ana! Hitno trebam pomoć. Ubrzo imam jedno vjenčanje na koje idem solo u ekipi mladih ljudi. Nemam nikakvu ideju što odjenuti , čak ne znam bili se uvukla u haljinu/suknju ili hlače, al znam da bi rado prošetala svoje crne Campbellice - Lita model. Hvala unaprijed, Marija.'

Draga Marija,

pretpostavljam da svadba na koju ideš nema pretjerano svečani prizvuk jer želiš uz svoju odjevnu kombinaciju nositi čizme. Moja je preporuka da pronađeš haljinu kariranog uzorka koja svojim modelom izgleda jako sofisticirano i elegantno te laska ženskom tijelu. Uz nju kombiniraj svoje crne Lita čizme i sve učini upečatljivim i mladenačkim uz pomoć 'statement' ogrlice i torbice.

HALJINA: ZARA, TORBICA: ASOS, OGRLICA: PULL&BEAR, CIPELE: JEFFREY CAMPBELL

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr.


Ana Bacinger

 

Objavljeno: 14.11.2013. u 16:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p