KOLUMNE

Pristupačna moda Matee Martek s osobnim pečatom

Popularna domaća blogerica (Gypsy Gardens) otkriva tajnu svog stila
Jedna od najčitanijih domaćih blogerica (Gypsy Gardens) i naša kolumnistica, Matea Martek, za ovaj tjedan vam je ponovno pripremila male tajne stila, zbog kojih ipak nećete morati u nedozvoljeni minus na bankovnom računu. Kroz godine odijevanja i poigravanja modom, Matea je postala pravi majstor za uhvatiti željeni komad na sniženju ili po bitno nižoj cijeni u odnosu na druge dućane, a dašak svog promišljenog stila donosi nam i ovaj tjedan sa svoje tri nove odjevne kombinacije.

 

LOOK BROJ 1


"Volim spoj kožnih hlača s cvjetnom košuljom. Moja je kupljena ovo ljeto u Stradivariusu za 59 kuna i mislim da kombinirana s tamnijim bojama može proći pod zimsku varijantu cvjetne košulje. Kožne hlače pronašla sam u H&M-u za 199 kuna, a čizmice su iz New Yorkera i plaćene su 229 kuna. Torba je Oasap i koštala je oko 50 dolara."


LOOK BROJ 2


"Haljinu sam kupila preko e-Bay shopa 'Shelikes', kojim sam se oduševila. Postoji i njihov web shop, no e-Bay je definitivno jeftinija varijanta. Platila sam ju 16 funti, uključujući i poštarinu. Crni sako sam kupila davno, u minhenskom H&M-u za 7 eura. Cipele su iz jednog butika u Importane centru, a radi se o sličnom modelu kakav ima Jeffrey Campbell, i to za 300 kuna. 'Claw' narukvica je iz Alda (99 kuna), no daleko jeftinije verzije možete pronaći i na internetu."

 

LOOK BROJ 3


"Posljednjih, toplih dana gole noge mogle su proći u dnevnoj varijanti, pa sam ih iskoristila za još malo uživanja u Zarinim polu-sandalama (299 kuna), prije nego ih teška srca pospremim do idućeg proljeća. Kožna suknja je H&M (179 kuna), kao i majica (79 kuna), koja me podsjeća na omiljenu Isabel Marant verziju."


Matea Martek

Photo: Matea Martek

Blog Gypsy Gardens posjetite ovdje

Objavljeno: 24.10.2012. u 12:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p