KOLUMNE

Style File by Ana Bacinger

Suknja balon kroja na moderan način!

Ukoliko u svom ormaru imate neki komad koji vam je privukao pažnju u dućanu, no nakon povratka iz shoppinga ste shvatile da jednostavno nemate ništa uz što bi ga kombinirale - niste jedine! Javila nam se Martina koja u ormaru ima crnu suknju balon kroja koji veća lagano izlazi iz mode. S obzirom da se radi o crnoj suknji do koljena, model bi mogao komotno postati jedan od onih klasičnih i uvijek dobrodošlih komada, samo treba smisliti način kako ga nositi na moderan i chic način.

„Već 3 godine imam jedan problem. Kupila sam si suknju balon kroja, crnu, do koljena, skupo ju platila i nikada obukla. Svako proljeće i ljeto ju vadim iz ormara i gledam, a nikakva kombinacija s njom mi ne ide u glavu. Što da obučem na tu suknju? Ima li nade da moja suknja ove godine napokon napusti ormar?

Martina"

Draga Martina,

tvoja suknja je zapravo klasik koji se može nositi godinama i primjerena je gotovo svim prigodama. Balon je na prvu pomalo diskutabilan jer može čudno izgledati ukoliko se ne kombinira sa dobrim komadima (posebno ako se pogriješi sa cipelama), no može izgledati savršeno ukoliko ga isfuraš na trendi način. S obzirom da je riječ o crnoj suknji do koljena prva asocijacija je retro pa suknju pokušaj modernizirati trenutno jako popularnim bojama, uzorcima i modelima. Moj je savjet da je spojiš sa topom na pruge te da taj način pokažeš malo kože. Sve upotpuni sandalama na visoku petu u nekoj od privlačnih boja sezone, a od modnih dodataka biraj pismo torbu i predimenzioniranu ogrlicu u veselim bojama.

MAJICA: H&M, TORBA: Asos, CIPELE: Zara, OGRLICA: Monsoon

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr. Ukoliko u rubrici objavimo baš vaše pitanje, na vrata vam stiže poklon paket Fashion.hr Style Communitya

Ana Bacinger

Objavljeno: 07.06.2012. u 10:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p