KOLUMNE

Style File by Ana Bacinger

Kako nositi plavu haljinu?

Dolaskom jeseni neki odjevni komadi stvaraju nam probleme jer ih je teško kombinirati na pravi način i uz prave modne dodatke. Konkretno mislimo na jednostavne haljine jarkih boja koje najčešće ne idu u kombinaciju s crnom bojom i gustim grilonkama već najbolje izgledaju na osunčan ten i jarke asesoare. Valentina ima problem s haljinom jarko plave boje koju je nedavno kupila u Mangu i koju želi isfurati za svečanu svadbu.

"Pozdrav veseloj ekipi!

Mene bi zanimalo kako najbolje iskoristiti tamnoplavu haljinu za svadbu koju sam nedavno kupila u Mangu. Htjela bih ju nekako iskoristiti s maštovitim detaljima, možda crvenim cipelama ili nešto, a da izgleda genijalno u kombinaciji s frizurom i ostalim dodacima? Pliz pomagajte!

Hvala,

Valentina"

Draga Valentina,

električno plava haljina može izgledati odlično u kombinaciji s crvenim cipelama, no u tom slučaju pripazi da je i torbica u istoj nijansi crvene boje. Škakljivo je kombinirati nešto na nju pa predlažem zlatni blazer koji možeš naći u H&M-u, a od modnih dodataka biraj upečatljivu zlatnu ogrlicu. Meni osobno puno bolja boja za kombiniranje s ovom nijansom plave je puderasta jer će tvoju haljinu dodatno istaknuti, a i spomenuti zlatni blazer će se bolje uklopiti u cijeli styling. Kada su frizura i make up u pitanju, savjetujem romantičnu pletenicu i narančasti ruž koji otvara lice i izgleda jako svježe.

HALJINA: MANGO, CIPELE: ZARA, TORBA: LULU GUINNESS, OGRLICA I BLAZER: H&M

HALJINA: MANGO, CIPELE: H&M, TORBA: ZARA, OGRLICA I BLAZER: H&M

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr. Ukoliko u rubrici objavimo baš vaše pitanje, na vrata vam stiže poklon paket Fashion.hr Style Communitya.

Ana Bacinger

Objavljeno: 20.09.2012. u 09:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p