KOLUMNE

Style File by Ana Bacinger

Kako da bež sako izgleda cool?
Iako je jedno od modnih pravila većine žena ono da sve boje idu savršeno u kombinaciji s crnom, postoji nekoliko iznimaka. Nikako ne tvrdimo da bež ne funkcionira s crnom, no djeluje užasno strogo i dosadno. To je shvatila i naša čitateljica Monika koja u ormaru ima klasičan bež sako koji je dosad kombinirala u dva navrata i kojoj je ponestalo ideja kako ga nositi ove jeseni.

"Poštovani, trebam malu modnu pomoć.
Naime, prije nekoliko mjeseci sam kupila bež sako, misleći kako ću ga stalno nositi jer ide na sve i svašta. Dosad sam ga nosila 2 puta, oba puta na crnu kombinaciju. Inače se ne oblačim baš prešareno, max 2-3 boje, tako da sad jednostavno ne znam kako ga iskombinirati. Molim vas, pomozite! 
Monika"

Draga Monika,

s obzirom na informaciju da ne voliš šarene kombinacije i upečatljive boje savjetujem ti da svoj bež sako ove jeseni pokušaš kombinirati barem s vječno modernim i uvijek odličnim prugicama. Složila sam jednu klasičnu odjevnu kombinaciju u kojoj bež sako izgleda jako elegantno, no nije dosadan i nije u kombinaciji u kojoj dominira crna boja. Pokušaj ga nositi na dobre traperice i cipele na petu, a ispod njega kombiniraj pamučne majice s primjetnim printevima ili s nekim jednostavnim natpisom ako nisi obožavatelj šarenih printeva. Ako želiš da izgleda zanimljivo i moderno, svoje kombinacije začini nekom dobrom torbom i kapom ili šeširom koji su nezaobilazni ove hladne sezone...HLAČE: J BRAND, MAJICA: MANGO, ČIZME: H&M, TORBA: RIVER ISLAND, ŠEŠIR: ASOS

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr. Ukoliko u rubrici objavimo baš vaše pitanje, na vrata vam stiže poklon paket Fashion.hr Style Communitya.

Ana Bacinger
Objavljeno: 15.11.2012. u 15:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p