FILM I TEATAR

3 kultne stare serije koje ćemo rado ponovno pogledati na Netflixu!

Koja vam je najdraža?

Iza nas je nekoliko poprilično stresnih dana koji su na svima ostavila traga. Ipak, ona prva i osnovna pomoć je stigla, ljudi iz područja pogođenim potresom svakim danom dobivaju sve više, a na nama koji nesebično pomažemo je da uhvatimo bar mali dio u danu kako bi se opustili te tako efikasnije mogli pomoći onima kojima je to sad najpotrebnije.

Vikend je sjajan period za opuštanje, a nakon poprilično izazovnog tjedna, ono je i prijeko potrebno. Zato predlažemo da ovu večer provedete ispred ekrana uz najdražu hranu gledajući neku od kultnih serija. Dobra vijest je i ta što ih možete pronaći na Netflixu, a mi smo u nastavku izdvojili 3 koje nam baš nikad ne dosade.

Dawson's Creek

Dawson's Creek je jedna od omiljenih tinejdžerskih serija koja je 'odgojila' brojne generacije, a koju uvijek rado volimo pogledati iznova. Radnja prati odrastanje i život četvero srednjoškolaca te sve njihove usputne 'probleme' i ljubavne zavrzlame. Ova serija je jedna od najpopularnijih, a ima šest sezona, stoga ako tražite nešto što će vas nasmijati i opustiti, Dawson's Creek je pravi izbor koji na Netflix stiže sredinom mjeseca.

Gilmore Girls

Poznate 'Gilmorice' malo tko nije gledao, ali ako su vam ipak promakle ili želite obnoviti sjećanje, na Netflixu su dostupne sve originalne sezone. Naime, ova popularna serija fokusira odnose majke i kćeri tinejdžerice, a serija je osvojila i nekoliko prestižnih nagrada što dodatno potvrđuje kako je riječ o kvalitetnoj humorističnoj drami uz koju vam ne može biti dosadno.

Breaking Bad

Breaking Bad je serija koju uvijek iznova možemo gledati, a koja nas isto tako uvijek iznova intrigira i oduševljava. Fantastična podjela uloga, scenografija, priča i završetak samo su neki od razloga koji ovu seriju bez imalo razmišljanja svrstavaju u kategoriju najboljih. Svih 5 sezona dostupno je na Netflixu, a radnja koja prati život glavnog protagonista koji se spletom okolnosti okreće kriminalu, dovoljan je uvod i poticaj da već danas ponovno pogledamo ovu briljantnu seriju.

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 02.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p