FILM I TEATAR

3 najbolje komedije na Netflixu kojima se uvijek rado vraćamo

Komedije koje garantiraju dobar provod!

Kraj tjedna znači samo jedno, a to je da je pravo vrijeme da se posvetimo sebi i pronađemo predah od užurbane svakodnevice. Ako nemate u planu neki izlazak, onda je ostanak kući uz dobar film koji će vam sigurno izmamiti osmijeh na lice i kokice nešto s čime ne možete pogriješiti!

Danas više no ikada imamo na raspolaganju filmskih naslova i to zahvaljujući streaming servisima, no nerijetko se u tom bogatom izboru znamo izgubiti te satima razmišljati što zapravo pogledati. Ono s čime ne možete pogriješiti jest s dobrom komedijom, a neki naslovi su toliko dobri da ih uvijek iznova možemo pogledati, stoga smo upravo takve filmove, s kojima su smijeh i zabava zagarantirani, izdvojili u nastavku!

Mr. Bean na praznicima (Mr. Bean's Holiday)

Kada govorimo o komedijama, gotovo pa je nemoguće ne spomenuti omiljenog Mr.Beana koji nas bez riječi može izuti iz cipela od smijeha. Jedan od omiljenijih nastavaka njegovih ludih avantura je film Mr. Bean na praznicima, koji je zapravo drugi nastavak iz franšize o Mr. Beanu. Nakon što osvoji putovanje u Cannes, ova omiljena šeprtlja upušta se u urnebesno putovanje prepuno zgoda, ali i poznavajući Beana, puno više nezgoda!

Kako se riješiti frajera u 10 dana (How to Lose a Guy in 10 Days)

Ako do sada niste pogledali film "Kako se riješiti frajera u 10 dana?" onda zaista ne znamo što čekate? Riječ je o najpopularnijoj komediji koja se poprilično razlikuje od svih ostalih koje ste vjerojatno do sada pogledali jer je prožeta genijalnim humorom. Radnja filma vrlo je zanimljiva, a sve počne kada se zgodni Benjamin Barry (Matthew McConaughey) okladi da može izdržati u vezi više od deset dana, no nažalost izabrao je krivu ženu za ovu okladu! Također, ovaj film dobio je nagradu BMI 2003. godine, a Kate Hudson, koja igra fatalnu Andie Anderson, nominirana je za nagradu MTV Movie i Teen Choice, stoga smo sigurni da ćete ovaj film pogledati više puta!

Obitelj Miller (We're the Millers)

Svaka obitelj posebna je na svoj način, ali sigurno niti jedna nije nalik obitelji Miler, barem se nadamo! Nakon što sitnog dilera droge, Jasona Sudeikisa, napadnu huligani i ukradu mu novac i zalihu, on stvara lažnu obitelj i to sve kako bi prebacio ogromnu pošiljku trave u SAD iz Meksika. No, cijela operacija nije mogla proći bez komplikacija, a što će vas sigurno nasmijati do suza!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 20.08.2021. u 13:37
Tagovi: film, kultura

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p