FILM I TEATAR

3 odlična božićna filma koje možete pronaći na Netflixu i započeti s blagdanskom čarolijom!

Zanimljivi naslovi čija radnja neće razočarati!

Najljepši period godine je pred nama, a to znači da je polako vrijeme za početak priprema. Iako je još daleko prerano za božićne ukrase i slične sitnice, ono što možete napraviti je uživati u omiljenim božićnim filmovima koji će vas sigurno razveseliti, nasmijati, ali i skratiti vrijeme do čarobnog blagdanskog perioda!

Kao što smo spomenuli, božićni filmovi odlična su blagdanska uvertira s kojom volimo započeti već u studenom. Upravo zato baš sada je pravi trenutak da se udobno smjestite u naslonjač, omotate dekicom te uživajući u ukusnim grickalica, uživate i u simpatičnim božićnim filmovima. Kako biste što jednostavnije odabrali naslove koje ćete pogledati, u nastavku smo izdvojili tri filma koja su se pokazala odličnim izborom za božićno zagrijavanje.

The Princess Switch: Switched Again

S Vanessom Hudgens u glavnoj ulozi, 'The Princess Switch: Switched Again' je drugi dio filma 'Princess Switch', a ponovno govori o blizankama koje su zamijenile svoje živote. Ovaj film izlazi 19. studenog, a neodoljivo zabavna i pozitivna radnja dovoljno je dobar razlog da ga svakako stavite na svoju 'to watch' listu jer smo sigurni da nećete ostati razočarani, već naprotiv!


Christmas Made to Order

'Christmas Made to Order' nije novo izdanje, ali usprkos tome što je izašao 2018. godine, riječ je o sjajnom 'feel good' filmu koji je odličan izbor za laganu i opuštenu filmsku večer. Naime, film prati priču arhitekta koji nije tako vješt u organizaciji božićnih večera no svejedno dobiva zadatak ugostiti svoju obitelj. Simpatična i nadasve pozitivna radnja pokazuje sve čari zajedništva i božićne čarolije te naglašava ono najvažnije, a to je ljubav i obitelj na jednom mjestu. Ovaj divan film već je dostupan na Netflixu, stoga predlažemo da ga pogledate već danas!

Operation Christmas Drop

'Operation Christmas Drop' je nešto dinamičniji film božićne tematike i definitivno nije uobičajen. Glavna junakinja koju igra Kat Graham zbog poslovnih obaveza ne uspijeva Božić provesti s najmilijima, već dobiva zadatak koji uključuje odlazak u zračnu bazu gdje upoznaje kapetana s kojim već na samom početku ima razmirice. Naravno, kako to obično biva, njihov odnos postaje sve kompleksniji, a zanima li vas razvoj radnje, dobra vijest je da film na Netflix stiže 5. listopada!

Foto: Youtube, IMDb, Unsplash
Objavljeno: 04.11.2020. u 11:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p