FILM I TEATAR

4 serije koje morate pogledati s najboljom prijateljicom

Serije idealne za ženska druženja

Ljeto ujedno označava i višak slobodnog vremena, pa tako pored sunčanja na plaži i u kupanja u moru, svoj bijeg od prejakog sunca možete potražiti i u izvrsnim serijama. U posljednjih nekoliko godina sve smo bliže tome da televizijske serije i službeno postanu popularnije od filmova, što se nekada činilo nemogućim. Tako danas imamo priliku velika glumačka imena gledati svakodnevno u raznim televizijskim žanrovima te je i to jedan od razloga zašto su serije postale toliko popularne i gledane. Pored toga, kvalitetan sadržaj s kojim se poistovjećujemo postao je odličan način da upotpunimo svoj dan i obnovimo neka zapostavljena prijateljstva, stoga smo u nastavku izdvojili naslove koji će vas i vašu prijateljicu natjerati na pravi maraton serija.

Devious Maids

Ako ste obožavali seriju Desperate Housewives (vjerujemo da je velika većina nas na toj seriji i odrasla), onda ovu seriju ne smijete propustiti. Riječ je o seriji koja prati život četiri sluškinje, a koje rade u imućnim obiteljima Bevery Hillsa. Svaka od njih ima drugačije snove i ambicije, a osim njihovog života, ova serija pruža jednu važnu životnu lekciju - da nikada ne znate što se događa iza zatvorenih vrata naizgled sretnih obitelji.

Orange Is the New Black

Riječ je o američkoj kriminalističkoj drama - komediji, koja se bazira na memoarima Piper Kerman i njezinoj knjizi Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison koja govori o njenim iskustvima u zatvoru. Cijela serija se zapravo vrti oko Piper Chapman (Taylor Schilling), žene koja je osuđena na 15 mjeseci zatvora zbog prenošenja aktovke pune novca od droge svojoj bivšoj djevojci Alex Vause (Laura Prepon), koja se bavila međunarodnim švercom droge. Njih dvije se ponovno susreću iza rešetaka, a što je zapravo i pravo vrijeme da riješe neke račune iz prošlosti.

New Girl

Jessica Jess Day (Zooey Deschanel) nalazi se u svojim kasnim 20-ima, predaje u lokalnoj osnovnoj školi u Los Angelesu i na prvi pogled u njezinom životu sve izgleda savršeno. No, radnja se zakomplicira kada na povratku iz drugog grada uhvati svog dečka kako ju vara, a što je ujedno bio i poticaj da svoj život promjeni iz korijena. Tako se odlučila preseliti kako bi pobjegla od nesretne veze, a njezina potraga za novim mjestom za život ju dovodi do nekih novih poznanstava, koja će cijelu ovu priču dodatno zakomplicirati.

This is Us

Cijela radnja ove serije vrti se oko života i povezanosti nekoliko članova obitelji koji dijele isti rođendan, no njihovi karakteri su u potpunosti različiti. Serija prati dvije paralelne radnje unutar koje se isprepliće sadašnjost i prošlost, pokazivajući tako sretne obiteljske trenutke iz života dvojice braće i njihove sestre, ali i neke poprilično teške, emotivne trenutke. Ovo je serija koja će vas naučiti koliko je obitelj zapravo važna, ali i kako u životu postoje neraskidiva prijateljstva koja su jednako tako vrijedna!

Objavljeno: 24.06.2019. u 12:39
Tagovi: tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p