FILM I TEATAR

5 najlošije ocijenjenih filmova prema IMDBu!

Najgori filmovi prema mišljenju gledatelja

IMDb je već godinama najbolji vodič i tražilica za apsolutno svaku objavljenju ekranizaciju u svijetu, a gotovo svaki pravi filmoljubac će, prije nego odluči pogledati neki film, provjeriti kako je ocijenjen na ovoj najpopularnijoj filmskoj web stranici.

Osim što obiluje trailerima, kratkim sadržajima i ostalim informacijama o filmovima, serijama i dokumentarcima, najgledanija rubrika koju IMDb nudi svakako je ocjenjivanje koje nerijetko ima presudnu ulogu u tome hoće li netko odgledati pojedini film ili ne. U nastavku provjerite koji su se filmovi pronašli na samom dnu IMDb-ove ljestvice, a čije ocjene gotovo da i ne prelaze iovako nisku –dvojku.

Disaster Movie, 2008.

Ovaj mogli bismo reći potpuno promašen film parodira blockbustere, ikone pop kulture i javne ličnosti prateći luckaste dogodovštine skupine mladih koje snađe niz raznih prirodnih katastrofa. Autorski dvojac koji stoji iza “Mrak filma'' zaslužan i za ovu parodiju, a baš kao i u njihovim prijašnjim radovima, na udaru su se našle filmske uspješnice i osobe iz javnog života. Pa će tako starlete Kim Kardashian i Carmen Electra pokušati spasiti planet i izrugivati se filmovima poput “Juno”, “Iron Man”, “Batman”, “The Hulk”, “Alvin i vjeverice”, “Cloverfiled”, “Hancock”, pa čak i pjevačici Amy Winehouse. Ocjena koju je film dobio već godinama ne prelazi dvojku, što ga stavlja na sam vrh najgorih filmova svih vremena.

Superbabies: Baby Geniuses 2, 2004.

Superbabies: Baby Geniuses 2 vrlo je brzo zaradio univerzalno negativne kritike širom svijeta i često se smatra jednim od najgorih filmova svih vremena, baš kao i njegov prvi dio. Film je zaradio manje od polovine svog budžeta i tako zauzeo 3. mjesto na 25. dodjeli Zlatne maline. To je ujedno bio i posljednji film koji je Bob Clark režirao prije svoje smrti, 2007. godine. Ako želite izgubiti 88 minuta gledajući film čiji su likovi isključivo bebe, a čiji je jezik isključivo onaj infantilni – upustite se u gledanje jednog od dva dijela ove neobično loše komedije.

The Hottie and The Nottie, 2008.

Romantična komedija prati priču zgodne djevojke koja odbija pronaći ljubav svog života dok ne pronađe odgovarajućeg partnera za svoju neprivlačnu prijateljicu. Glavna uloga dodijeljena je tada megapopularnoj Paris Hilton koja se, nakon neuspjeha u pjevačkim, okušala i u glumačkim vodama. Nažalost, film se vrlo brzo pronašao na samom dnu IMDb-ove ljestvice, a osim izrazito loše ocjene, film se nije proslavio ni u segmentu zarade.

Pledge This, 2006.

Još jedan film nezaboravne Paris Hilton glasi kao jedan od najlošijih filmova svih vremena, a radi se o već izlizanoj američkoj priči mladih studenata koji se priključuju raznim bratstvima i sestrinstvima te nevoljama koje ih prate na tom putu. Pogledate li film, biti će vam apsolutno jasno zašto je zaradio izrazito loše kritike, ali i mizernu zaradu.

Manos The Hands of Fate, 1966.

Jedini horor koji se pronašao na ljestvici najgorih filmova ikad snimljenih nastao je davne 1966. godine, a prati obitelj koja se na putu izgubi i odluta u podzemlje koje vodi kult štovatelja – sotone. Film ima toliko zamjetnih grešaka da ih je teško i nabrojati, a sniman je kamerom koja ne dozvoljava da filmski kadar traje više od 32 sekunde što ga čini jednim od najnegledljivijih filmova ikad snimljenih.

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 10.01.2020. u 10:14
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p