FILM I TEATAR

7 najgledanijih TV serija koje trenutno možete pratiti na Netflixu!

Serije koje su osvojile gledatelje diljem svijeta

Ima li boljeg načina za provesti opuštajuća, lijena popodneva od gledanja omiljenih TV serija? Iako uživamo u traganju za novim, uzbudljivim naslovima, s obzirom na trenutnu ponudu koja je svakim danom sve bogatija činjenica je da se katkada lako pogubiti u moru prevelikog izbora zbog kojih često ne znamo odakle krenuti i zbog kojih se iznova pronađemo u 'bingeanju' dobro poznatih, više puta odgledanih naslova.

A kada govorimo o novitetima, dobro poznati streaming servis Netflix na kojem se pokazuju brojni svjetski filmovi i serije, jedan je od vodećih u toj kategoriji. Iako je ponuda u inozemstvu mnogo bogatija, činjenica je da se ponuda i na hrvatskom tržištu svakoga dana povećava. Tako su mnogi vrijeme karantene i socijalnog distanciranja iskoristili upravo gledajući i tragajući za novim TV hitovima koji će skratiti ionako preduge dane i koji će postati one serije kojima se uvijek okrećemo u trenucima kada se želimo isključiti, zavaliti u kauč i prepustiti zanimljivim pričama koje će nas doslovno zalijepiti za male ekrane. Upravo zato smo izdvojili 7 najgledanijih TV serija koje su u posljednjih mjesec dana potpuno oduševile hrvatske gledatelje, a koje svakako vrijedi pogledati!

Never Have I Ever

Iako možda tako djeluje na prvu, Never Have I Ever mnogo je više od tinejdžerske serije; priča prati život mlade devojke indijskog porijekla, Devi, koja je odrasla i koja živi u Sjedinjenim Američkim Državam. Dok se Devi bori sa iznenadnom smrću svoga oca, u isto vrijeme pokušava izaći na kraj sa svakodnevnim problemima jedne tinejdžerke, a iz kojih možete, bez obzira na godine, naučiti vrijedne životne lekcije.

I Am Not Okay With This

Ova dugoočekivana američka komična drama nastala je prema istoimenom stripu Charlesa Forsmana. Serija prati priču mlade glumice Sophie Lillis koja se bori s klasičnim problemima koje pubertetsko razdoblje nosi. No, do uzbudljivog zaokreta dolazi u trenutku kada Sophie shvati da posjeduje telekinetičke sposobnosti koje joj omoguće da se na potpuno neobičan način nosi sa izazovima koje život nosi.

Locke & Key

Ovaj uzbudljivi triler oduševit će sve ljubitelje napetih, misterioznih priča; nakon što je njihov otac ubijen pod tajanstvenim okolnostima, troje djece i njihova majka presele se u dom svojih predaka, Keyhouse, za kojeg otkrivaju da je prepun čarobnih ključeva koji mogu biti povezani sa smrću njihovog oca. Dok Locke djeca istražuju različite ključeve i njihove jedinstvene moći, budi se tajanstveni demon – i ništa ga neće zaustaviti da ih ukrade.

The Stranger

Zasnovana na istoimenom romanu Harlana Cobena, britanska TV serija The Stranger prati priču Adama Pricea, sretno oženjenog oca dvoje djece čiji se život okreće naglavačke kada mu stranac ispriča strašnu tajnu o svojoj ženi koja pokrene lavinu nesretnih događaja. Prepuna misterije i neočekivanih obrata, ova serija će vas držati napetima već nakon prve minute gledanja!

Mrs. America

Ova napeta TV serija stvarna je priča o pokretu za ratifikaciju Amandmana o jednakim pravima žena te neočekivanom spletu okolnosti koje je predvodila Phyllis Schlafly. Kroz oči žena toga vremena, ova dramska serija istražuje kako je jedno od najtežih bojišta u kulturnim ratovima 1970-ih dovelo do nastanka Moralne većine te zauvijek preokrenulo političku scenu kakvu poznajemo danas.

The Community

 Iako je prošlo gotovo deset godina od izlaska ove sada već kultne serije, njena popularnost nimalo ne jenjava, a to dokazuje i ogroman gledatelja koji se znatno povećao otkako je serija postala sastavnio dio ponude Netflixa. Ova zabavna, humoristična serija prati skupinu studenata na državnom koledžu u izmišljenom mjestu Greendale, a originalan humor i maštovite reference na pop-kulturu i televizijske klišeje smjestio je ovu seriju na sam vrh najgledanijih humorističnih serija današnjice.

Sex Education

Još jedna Netflixova uspješnica koja se već mjesecima nalazi na samom vrhu najgledanijih serija prati priču tinejdžera Otisa, društveno neprilagođenog djevca koji živi sa svojom majkom - seksualnom terapeutkinjom. Otis se udružuje sa svojom nepopularnom ali vrlo inteligentnom prijateljicom Maeve i zajedno organiziraju kliniku kako bi pomogli svojim kolegama studentima s njihovim čudnim mladenačkim problemima. Serija na humorističan i izrazito zanimljiv način prati odrastanje, život i seksualni razvoj mladih, a sigurni smo da ćete se u mnogim situacijama poistovijetiti s našim glavnim junakom.

Foto: Unsplash, imdB, Youtube
Objavljeno: 20.05.2020. u 13:06
Tagovi: Netflix, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p