KULTURA

Ako obožavate seriju Emily in Paris onda će vas ova vijest oduševiti! Potvrđeno je snimanje druge sezone!

Nastavci koje s nestrpljenjem iščekujemo!

Do prije nekoliko dana, serija Emily in Paris držala je čvrsto mjesto na Netflixovoj trending listi, a dok se sama serija paralelno uvelike gledala, na društvenim mrežama vodile su se iscrpne rasprave o kvaliteti serije, kao i o njezinoj poruci koja je mnogima bila vrlo upitna. No, činjenica jest kako je serija stigla u pravo vrijeme, onda kada nam je svima potreban maleni bijeg iz ove stresne svakodnevice, a gdje drugdje nego u prekrasan Pariz?

Nadalje, da postoji poprilično veliki interes za ovom serijom sjajno potvrđuje i vijest koja je oduševila njezine obožavatelje diljem svijeta, a to je da će ova hit serija imati svoju drugu sezonu. Ono što je zanimljivo u cijeloj priči jest način na koji je Netflix objavio ovu vijest, poigravši se s imenom agencije u kojoj je Emily zaposlena i njezine zločeste šefice Sylvie Grateau. Ovo priopćenje za medije osmišljeno je kao Sylvieino pismo Emilynoj američkoj šefici, kojim ju obavještava kako će se njezin boravak u Parizu produžiti: "Pišemo Vam kako bismo Vas, nažalost, obavijestili da će Emily Cooper morati ostati u Parizu dulje vrijeme. Unatoč svom samopouzdanju i nedostatku prethodnog iskustva u marketingu luksuzne robe, tijekom svog boravka u Savoiru uspjela je šarmirati neke od naših klijenata koje je inače teško impresionirati. Nazovite to dobrom prilikom ili američkom domišljatošću, naginjem ovom prvom, njezini su rezultati zaista impresivni."

"Nadamo se da će svojim ostankom u Parizu, Emily produbiti veze koje je već stvorila te još više zaroniti u našu kulturu, pa možda i naučiti nekoliko osnovnih riječi francuskog jezika. Surađivat ćemo s Vama na podnošenju zahtjeva za radnu dozvolu u njezino ime kako bismo produžili njezin boravak u Parizu. Volimo imati Emily u Parizu, ali molim Vas, nemojte joj to dati do znanja. Srdačno, Sylvie Grateau".

Više detalja o drugoj sezoni nije poznato, pa do dolaska novih avantura na male ekrane nam ne preostaje ništa drugo nego svakodnevnu inspiraciju tražiti u njezinim odjevnim kombinacijama te barem malo unijeti dašak Pariza u svoju svakodnevicu!

Foto: Netflix, youtube
Objavljeno: 13.11.2020. u 09:32
Tagovi: serija, tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p