FILM I TEATAR

American Murder: The Family Next Door je intrigantna priča o zločinu čije detalje uskoro možemo gledati na Netflixu!

Još jedan u nizu dokumentaraca koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim!

Netflix je bez premca jedan od servisa na kojem možemo pronaći doista svakojake teme i sadržaj u potpunosti prilagoditi vlastitim afinitetima. Ipak, potvrđeno je nebrojeno puta da kriminalističke serije, filmovi, a naravno i dokumentarci, vrlo dobro konkuriraju drugim žanrovima te su dapače, jedni od najgledanijih. Upravo zato ne sumnjamo da će najnoviji Netflixov dokumentarac zainteresirati baš sve ljubitelje napetih, istinitih i kontroverznih priča.

2018. godine američki Colorado potresla je priča o strašnom zločinu koji je iz sekunde u sekundu punio medijske stupce. Naime, dokumentarac prati život obitelji Watts, Christophera i Shann’ann koji su s dvije malene djevojčice živjeli mirnim životom. Unatoč prekrasnoj slici 'na van', ova obitelj nije živjela mirnim i skladnim životom kao što se to moglo zaključiti, a glavni krivac za to bio je suprug Christopher. Nakon što su djevojčice netragom nestale, a nedugo zatim i majka koja biva ubijena tijekom trudnoće, ova obitelj postaje glavnim protagonistom zastrašujućeg zločina koji je potresao baš sve.

Je li supruga sve znala ili je nesvjesno ušla u brak s psihičkim bolesnikom, ostaje tek da saznamo, pa zanima li vas više, ovaj dokumentarac čiju režiju potpisuje Jenny Popplewell bit će dostupan na Netflixu od 30. rujna, stoga spomenuti datum svakako zabilježite.

Foto: Youtube, IMDb
Objavljeno: 23.09.2020. u 12:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p