FILM I TEATAR

Dok nestrpljivo čekamo petu sezonu serije La Casa de Papel, iz Netflixa potvrđuju kako će ona biti i posljednja!

Očekuje nas epska i najuzbudljivija sezona do sada!

Pandemija koronavirusa primorala nas je da sve omiljene aktivnosti preselimo unutar svoja četiri zida, pa je tako maratonsko gledanje serija palo u prvi plan. No, u moru serija, jedna se uspjela posebno istaknuti, a riječ je o seriji 'La Casa De Papel', zbog koje mjesecima nakon njezinog gledanja i dalje pjevušimo pjesmu 'Bella Ciao'!

Teško da ste mogli posljednjih par mjeseci ignorirati ogroman hype na društvenim mrežama koji se stvorio zbog španjolske serije 'La Casa De Papel'. Ova serija nosi status jedne od najgledanijih serija na Netflixu te je jedna od najgledanijih serija ikada koja nije na engleskom jeziku. Radnja je više manje svima već poznata; grupa pljačkaša obučeni u crvene kombinezone s maskama Salvadora Dalija i imenima svjetskih gradova, kreću u pljačku banke. No, zanimljiva radnja nije jedino što je gledatelje privuklo u ovoj seriji, već i osebujni karakteri samih likova, a zbog čega napetosti u seriji ne nedostaje.

Četvrta sezona završila je s puno zapleta i šokantnih obrata, stoga je obožavatelje diljem svijeta razveselila vijest da možemo očekivati petu sezonu, ali da je u pripremi i snimanje one šeste. Tvorac ove španjolske serije, Alex Pina, potvrdio je snimanje serije, koja je trebala izaći u travnju 2021. godine, no snimanje je prekinuto zbog pandemije koronavirusa, pa će izlazak nove sezone biti nešto kasnije. Osim što je potvrđeno snimanje pete, ujedno posljednje sezone, najavljen je i povratak s velikim preokretom, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego naoružati se sa strpljenjem!

Foto: Imdb
Objavljeno: 06.08.2020. u 14:14
Tagovi: serija, tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p