FILM I TEATAR

Čini se kako ćemo uskoro gledati i treći nastavak hit mjuzikla ''Mamma mia''!

Najpopularniji svjetski mjuzikl uskoro postaje trilogija

Nakon što je oborio sve rekorde gledanosti i postao najgledaniji film ljeta 2018. godine, drugi dio obožavanog mjuzikla ''Mamma mia'' potpuno je osvojio javnost, stoga nas je posebno razveselila vijest o snimanju i trećeg dijela o kojemu je nedavno progovorio i sam producent filma.

Producentica Judy Cramer, koja je radila na oba filma; onom iz 2008., a potom i onom iz 2017. godine ponovno nas vodi kroz glazbeno putovanje kultne švedske grupe ABBA, ovoga puta s novim, još uvijek nepoznatim hitovima koji će, po svemu sudeći, svijetlo dana ugledati upravo u trećem dijelu popularnog mjuzikla. "Imala sam velike planove o najavi filma tijekom proteklih nekoliko mjeseci, no onda se dogodio COVID. Ipak, sigurna sam kako će i treći dio uskoro doći na red jer smo od samoga početka znali da film treba biti trilogija'' - izjavila je Craymer za britanske novine. Još uvijek nije poznato hoće li i treći dio nastaviti s pričom mlade Sophie (Amanda Seyfreid) i majke Donne (Meryl Streep) ili će svoju radnju zaokrenuti u nekom potpuno novom, neočekivanom smjeru.

Iako detalji o glavnim ulogama, mjestu radnje, ali i samoj fabuli još uvijek nisu poznati, nimalo ne sumnjamo kako će i treći dio ovog mega popularnog mjuzika još jednom ispuniti sva naša očekivanja. Dotad, prethodne dijelove Mamma mie možete pratiti na popularnom streaming servisu - Netflixu.

Foto: imdB
Objavljeno: 24.06.2020. u 09:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p