FILM I TEATAR

Danas na Netflix stiže posljednjih pet epizoda hit serije ''La Casa de Papel''!

Serija koja je osvojila gledatelje diljem svijeta

Na veliko oduševljenje brojnih gledatelja koji su nestrpljivo čekali nastavak ove priče koja je zaludjela svijet, Netflix je danas objavio posljednjih pet epizoda španjolske serije La Case de Papel (Money Heist), međunarodnog hita koji je uspješno otvorio vrata stranim, ne-engleskim produkcijama.

Nastao u produkciji španjolske privatne mreže ‘Antena 3’, ovaj napeti triler o bandi pljačkaša postao je Netflixova najgledanija serija otkako je stigla na ovu popularnu platformu – davne 2017. godine.Sudbina lopova u seriji, s kodnim imenima koje su dobili prema svjetskim gradovima, prikovala je za ekran čak i američku publiku koja do tada nije bila naviknuta na sinkronizirane emisije. Tako su crveni kombinezoni i maske Salvadora Dalija koje u seriji nose članovi bande, stekli svjetsku popularnost, a može ih se vidjeti čak i na kostimiranim zabavama i uličnim prosvjedima. 


U posljednjim objavljenim epizodama, smrt Tokyo ostavila je likove, kao i obožavatelje, potpuno šokirane . Hoće li u nastavku priče njena smrt zajedno sa smrću Nairobija imati utjecaj na psihu ekipe? Hoće li posada pljačke umrijeti ili preživjeti? Pogledajte nastavak priče već danas!

Foto: Imdb
Objavljeno: 03.12.2021. u 09:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p