KULTURA

Danas na Netflix stiže urnebesna božićna komedija koju ne smijete propustiti!

Još jedan u nizu blagdanskih naslova koje jedva čekamo gledati

Božić je pred vratima, a posljednje pripreme za blagdanske ručkove i druženja s najmilijima u punom su jeku. U moru slatkih obaveza ne smijemo zaboraviti i na pripremu nezaobilazne božićne liste filmove koje ćemo gledati u lijenim popodnevnim i večernjim satima, ušuškani ispod najdraže dekice.

Moramo priznati da su se ove sezone omiljeni streaming servisi zaista potrudili i pripremili pregršt božićnih naslova koje gledamo tijekom cijelog prosinca. Od animiranih crtića pa sve do crnih božićnih komedija, ove sezone baš svatko će pronaći nešto po svom guštu. Ipak, u božićno doba najviše volimo gledati ''feel-good'' naslove idealne za opuštanje u toploj, blagdanskoj atmosferi. A jedan baš takav naslov stiže upravo danas na Netflix! Riječ je o romantičnoj komediji naziva ''1000 miles from Christmas'' koja će vas bez sumnje dobro nasmijati i prikovati za male ekrane.Ova nova španjolska komedija prati priču Raula, tridesetogodišnjaka koji je pretrpio sve moguće nedaće svog života baš za vrijeme Božića. Upravo zato, Raul mrzi božićne pjesme, orašare i sve što ima ikakve veze s božićnim duhom. Raul zato svake godine provodi božićno vrijeme na dalekoj plaži... ali ove godine njegov šef ima drugačije planove: Raúl mora otići na poslovno putovanje kako bi pregledao tvornicu božićnih slatkiša koja živi Božić u doslovnom smislu te riječi.

A kao da to nije dovoljno, Raul će morati dijeliti smještaj s lokalnom učiteljicom Paulom, čiji je san srušiti svjetski rekord najvećih živih jaslica ikad stvorenih. Uz urnebesne situacije i preobrate u ovoj zabavnoj komediji, saznajte hoće li ovaj Grinch uspjeti prevladati svoju najgoru noćnu moru!

Foto: imDB
Objavljeno: 24.12.2021. u 10:08
Tagovi: Netflix

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p