FILM I TEATAR

Danas na Netflix stiže urnebesna komedija ''Smrt 2021. godini'' koju morate pogledati

Lažni dokumentarac koji će vas prikovati za male ekrane

Ako ste i vi jedni od onih koji ne mogu dočekati kraj još jedne krajnje neobične,  pandemijske godine, tada morate pogledati najnoviji ''mockumentary'' iz produkcije Netflix koji će vas u trenutku prikovati za male ekrane, a koji ćete bez imalo sumnje, pogledati u jednom dahu!

Slično kao i prošlogodišnji hit ''Smrt 2020. godini'', nova specijalna komedija naziva ''Smrt 2021. godini'' priča priču o još jednom nepodnošljivoj i krajnje strašnoj godini kroz lažni dokumentarac, kombinirajući arhivske snimke prikupljene tijekom čitave godine, s komentarima izmišljenih likova koje glume poznata glumačka imena poput Hugha Granta, Lucy Liu, Tracey Ullman, Samson Kayo , Joe Keery, William Jackson Harper, Stockard Channing, Cristin Milioti, Diane Morgan, Nick Mohammed i mnogi drugi.

U ovom komičnom dokumentarcu filmska ekipa na urnebesan je način sažela sve ono što je obilježilo 2021. godinu, od pandemija preko Zoom sastanaka pa sve do modernog načina dejtanja - ''Smrt 2021. godini'' jedan je od onih filmova s kojim će se baš svatko poistovijetiti, a možete ga pogledati već sada jer ''Death to 2021.'' je upravo stigao na Netflix!


Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 27.12.2021. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p