FILM I TEATAR

Dugoočekivani nastavak romantične komedije napokon je stigao na Netflix!

Nastavak ljubavne drame Lare i Petera

Prošle su dvije godine otkada je izašao hit film To All The Boys I Loved Before koji je apsolutno osvojio javnost, a koji je u kratko vrijeme postao jedan od najgledanijih romantičnih filmova na Netflixu uopće. Iako je ekipa iz filma vrlo brzo najavila nastavak priče, gledatelji su u iščekivanju proveli pune dvije godine, no čekanju je napokon došao kraj!

Zasnovana na drugoj knjizi američke autorice Jenny Han, To All The Boys: P.S. I Still Love You, priča je dobila svoj nastavak u kojemu ćemo ponovno uživati u avanturama šarmantnog para Lare Jean Covey i Petera Kavinskog, koje je utjelovio sjajan glumački duo - Lana Condor i Noah Centineo. No, ovoga puta glumačkoj postavi se pridružuje i nekoliko novih likova, uključući fatalnog Johna koji postaje novi predmet Larine žudnje, a kojega je utjelovio poznati pjevač Jordan Fisher. "U ovom nastavku Lara Jean, koja je konačno u ''stabilnoj'' vezi, pokušava spoznati sebe i otkriti što od života zaista želi te intezivno traga za svojim unutarnjim glasom. Isto tako, pokušava dokučiti koji partner je kompatibilniji njenom karakteru što stvara ljubavni trokut koji je ujedno glavna tema nastavka, " izjavila je Condor za BAZAAR.com.

Ova sočna drama stigla je na hrvatski Netflix danas, stoga se već sada možete baciti na gledanje, a nimalo ne sumnjamo u činjenicu da će vas prikovati za male ekrane, baš kao i prvi dio.

Foto: Youtube, IMDb
Objavljeno: 12.02.2020. u 14:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p