FILM I TEATAR

Obožavani film ''Tri metra iznad neba'' uskoro ćemo gledati kao seriju!

Talijanski Netflix objavio je i prvi službeni trailer

Svi se jako dobro sjećamo ovog sjajnog španjolskog filma koji je prije nekoliko godina potpuno oduševio publiku, a koji je nastao po istoimenom romanu talijanskog autora Federica Moccia. Najava o mogućnosti snimanja talijanske serije temeljene na poznatim likovima predstavljena je još prošle godine, a čini se kako će uskoro zaista i ugledati svjetlo dana.

''Tri metra iznad neba'' jedan je od najprodavanijih romana Federica Moccia, jednog od najvažnijih talijanskih autora novijeg vremena. Velika priča o ljubavi između dvoje mladih koji se svim silama pokušavaju, metaforički, odvojiti od tla i koračati po nebu osvojila je srca gledatelja diljem svijeta, a čini se kako je upravo to razlog zbog kojega je Netflix odlučio nastaviti ovu romantičnu priču i predstaviti ju na svojoj platformi. Nakon prve, talijanske verzije u obliku filma koja je ujedno i prva ekranizacija ovog romana uslijedila je i genijalna španjolske verzija režisera Fernanda Gonzáleza Molina koja je, iako druga po redu, zaludjela mlađu publiku i učinila ovaj ionako popularni roman i samu priču još poznatijom među mlađim čitateljstvom

Priča o zaljubljenom mladom paru u talijanskoj seriji nastavlja se kroz nove likove; Hache i Babi zamijeniti će Ale i Summer, dvoje mladih ljudi iz različitih svjetova koji će tijekom ljeta koje provode na obalama Jadrana osjetiti nevjerojatnu privlačnost koja će pokrenuti ljubavnu priču punu strasti i avantura na kakve smo navikli i koje su nas potpuno osvojile u ''Tri metra iznad neba''.

Gotovo svi glumci koji će tumačiti likove nove serije prilično su nova lica talijanske kinematografije; Ludovico Tersigni utjeloviti će lik Alea, a Coco Rebecca Edogamhe lika prekrasne Summer. Serija će se započeti prikazivati 29. travnja na talijanskoj verziji Netflixa, a još uvijek nije poznato hoće li se istoga datuma pojaviti i na hrvatskoj inačici popularnog streaming servisa.

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 16.04.2020. u 13:22
Tagovi: Netflix, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p