FILM I TEATAR

Fantastična serija koja je pomela Hollywood!

Šarmantna glumica, scenaristica i producentica u još jednom, uspješnom projektu

Nova holivudska miljenica i nevjerojatna žena Phoebe Waller-Bridge osvojila je svijet svojim neuobičajenim projektima. Specifičnom serijom Fleabag pomela je TV industriju osvojivši prestižne nagrade, hvalospjeve kritičara i sve veći broj obožavatelja. I to ne bez razloga! Višestruko nagrađivana i hvaljena serija gledatelja vodi kroz ispovijest jedne prljavice, a obje sezone emitirat će se od 17. do 22. veljače, od 21:40 sati, na Pickbox TV kanalu.

Serija Fleabag nagrađena je s ukupno 42 nagrade, među kojima su šest Emmyja i dva Zlatna globusa te nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA). Duhovita i dosjetljiva serija proglašena je britanskim Seks i gradom, sve zahvaljujući scenaristici, producentici i glavnoj glumici Phoebe Waller-Bridge. London je glavna lokacija burnih i emotivnih događanja s kojima će se poistovjetiti svaka mlada žena koja u današnjem svijetu pokušava „navigirati“ ljubavnim, prijateljskim i obiteljskim odnosima. Pomalo kaotičan način života, emotivna nestabilnost i donošenje upitnih životnih odluka, doveli su do izraza Fleabag koji opisuje glavnu protagonisticu kao tzv. prljavicu. Specifičnost serije je i njena direktna komunikacija s publikom koja proživljava „ispovijest jedne prljavice“ kao da su njihove vlastite.

Uz triler seriju Killing Eve, na kojoj Waller-Bridge radi kao scenaristica i izvršna producentica, Fleabag je proglašena jednom od najboljih serija 21. stoljeća, i to nakon samo dvije sezone. Osebujna karijera Phoebe Waller-Bridge uključuje kazalište, film i serije, a najnoviji projekt je 25. film o Jamesu Bondu, No Time to Die (2020), na kojemu će raditi kao scenaristica. Osim toga, Waller-Bridge je posudila glas droidu L3-37 u Star Wars filmu Solo: A Star Wars Story (2018).


Obje sezone fenomenalne serije Fleabag gledajte na Pickbox TV kanalu, od 17. do 22. veljače 2020, od 21:40 sati, tijekom kojeg će se prikazati obje sezone. Rezervirajte večernji termin, opustite se uz dvije epizode dnevno i zaljubite se u Fleabag svijet.

Foto: PR
Objavljeno: 07.02.2020. u 10:46
Tagovi: tv serija

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p