FILM I TEATAR

'Fate: The Winx Saga' je nova serija koja će oduševiti sve ljubitelje Twilighta!

Još malo fantazije nikad ne škodi!

Moramo priznati da je period godine u kojem se trenutno nalazimo kao stvoren za ljenčarenje ispred televizora, a tim više što nas omiljeni streaming servisi iz tjedna u tjedan razveseljavaju novim hit naslovima. Tako je nakon nekoliko sjajnih filmskih minuta red došao i na odličnu seriju koja je zapravo adaptacija kultnog crtića, a s obzirom na to da je riječ o fantaziji vjerujemo da će ju obožavati svi ljubitelji popularnog Twilighta!

Od 22. siječnja na Netflixu je i službeno dostupna dugoočekivana serija 'Fate: The Winx Saga' koja je nastala kao remake popularne animirane serije Winx Club. Naime, Winx Club je jedna od najgledanijih Nickelodeon serija, stoga nimalo ne čudi što je igrana varijanta iste naišla na takvo oduševljenje. Priča serije slična je animiranom originalu, dakle upoznajemo se sa svakodnevicom pet vila - Bloom, Aishe, Flore, Muse i Stelle s izuzetkom šeste vile Tecne koja nije dio radnje.

Ipak, za razliku od animirane serije ova varijanta je nešto 'odraslija' pa tako donosi intrigantnije priče i zaplete koje će bez imalo sumnje zabaviti baš sve. Unatoč velikom iščekivanju, serija je i prije služenog emitiranja naišla na kritike vezane uz odabir glavnih glumica, ali i nedostatka jedne vile, pa jesu li nedoumice opravdane ili je serija zasta genijalna, ostavljamo vama da se uvjerite i krenete s gledanjem ovog dugoočekivanog remake-a za koji smo sigurni da će vas opustiti i vratiti u neke malo bezbrižnije dane!

Foto: IMDb, Youtube, Instagram
Objavljeno: 25.01.2021. u 12:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p