FILM I TEATAR

Napeti filmovi koje jedva čekamo pogledati u siječnju!

Najiščekivaniji novogodišnji naslovi koji će vas prikovati za male ekrane!

Dolaskom nove godine redovito se pripremamo na sve što ona donosi, pa tako i kada govorimo o filmskoj industriji. Svijet filma prikazao je popis svih filmova koji nas očekuju u novoj godini, a mi smo za vas pripremili vrhunske naslove koje možete pogledati već u siječnju!

Valja primjetiti da filmska ponuda neće donijeti previše noviteta; trend recikliranja istih naslova nastavio se i ove godine, a sve je manje onih originalnih. Ipak, filmska ponuda je itekako bogata; bilo da preferirate akcijsku komediju, ljubavnu priču ili pak horor, sve navedeno pronaći ćete u paleti filmova koje pristižu ove godine!

The Grudge

Ovaj američki nadnaravni horor film napisao je i režirao Nicolas Pesce, a producirali su ga Sam Raimi, Rob Tapert i Taka Ichise. Radi se o američkoj verziji sablasnog japanskog horor filma Ju-On, a događaji u filmu odvijaju se paralelno s događajima iz originalnog filma iz 2004. godine. Priča prati ukletu kuću koju je zauzeo osvetoljubivi duh, a glumačku postavu čine Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye i Jacki Weaver. Horor koji će pogledati svaki istinski ljubitelj sablasnih priča izlazi 3. siječnja 2020.Underwater

Dugoočekivani film popularne Kristen Stewart i legendarnog Vincenta Cassela akcijska je drama o istraživačkoj skupini čiji se laboratorij za proučavanje podvodnog svijeta iznenada urušava nakon potresa. Ekipa istraživača vrlo brzo otkriva da potres i nedostatak kisika nisu njihov jedini problem; nadnaravna bića koja nastanjuju morsko dno počinju se buditi nedugo nakon nesreće. Uz Stewart i Cassela, u filmu glume TJ Miller, John Gallagher Jr., Jessica Henwick, Mamudu Ati i Gunner Wright, a film će ugledati svijetlo dana 10. siječnja 2020.


Bad Boys For Life

Treći nastavak Bad Boys filma tipična je zabavna, policijska komedija koju predvode legende akcijski filmova - Will Smith i Martin Lawrance. Treći i posljednji nastavak prati detektivski duo - Lowreya i Burnetta koji se, nakon umirovljenja, ponovno sastaju zbog osvete koju je rumunjski mafijaš priredio za ovaj nezamjenjivi dvojac. Zabavne avanture dvoje umirovljenih detektiva možete pogledati od 17.siječnja 2020.


The Gentleman

Akcijski film koji je nastao pod režijom vrhunskog Guya Ritchieja predvode sjajna imena kao što su Matthew McConaughey, Charlie Hunnam i Henry Golding, a 24. siječnja biti će dostupan široj javnosti. Film prati američkog imigranta Mickeyja Pearsona koji je stvorio visoko profitabilno carstvo marihuane u Londonu, a sam Ritchie usporedio ga je sa svojim vrhunskim klasicima Lock, Stock and Two Smoking Barrels i Snatch!


The Rhythm Section

Ova britansko američka drama redatelja Reeda Morana temeljena je na istoimenom romanu Marka Burnella a prati priču Stephanie Patrick, žene koja istražuje istinu iza avionske nesreće u kojoj je prije tri godine izgubila cijelu obitelj. Nakon što otkrije da nesreća nije bila slučajna, upušta se u misiju pronalaska odgovorih osoba za tragediju koja je obilježila njezin život. Priču predstavljaju vrhunska imena filmske industrije; Blake Lively, Jude Law te Sterling K. Brown, a film je dostupan od 31. siječnja 2020.

Foto: Youtube, Unsplash
Objavljeno: 02.01.2020. u 11:24
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p