FILM I TEATAR

HBO započeo s produkcijom druge sezone hit serije ''Euphoria''!

Prve informacije o nastavku omiljene serije

Kada je u lipnju prošle godine prva sezona ove uzbudljive serije započela s prikazivanjem, u rekordno kratkom je roku osvojila publiku diljem svijeta. Nakon gotovo devet mjeseci, HBO je nestrpljivim fanovima napokon dao uvid u nastavak koji toliko željno iščekujemo!

HBO je još u prosincu prošle godine naznačio kako postoji mogućnost da se serija u 2020. godini vrati s novim nastavcima, no više informacije od toga, kao ni službenu potvrdu, nismo dobili. Iako službeni datum premijere još uvijek nije poznat, što i ne čudi ako uzmemo u obzir trenutnu situaciju u svijetu, službeni Instagram profil omiljene serije nedavno je objavio fotografiju poznatih glumaca koji čitaju scenarij, uz prigodan opis: ''Krenuli smo!''. Na pitanje što gledatelji mogu očekivati, Zendaya je jednostavno odgovorila: ''I da želim, ne znam kako bih opisala radnju. Ne znam ni kako bih točno opisala prvu sezonu koju ste gledali. No, budite sigurni da će biti jednako uzbudljivo, ako ne i uzbudljivije''. Ono što svakako znamo jest da se Zendaya vraća kao glavni protagonist serije, kao i ostatak redovne glumačke postave koju čine Maude Apatow (Lexi), Hunter Schafer (Jules), Jacob Elordi (Nate), Angus Cloud (Fezco), Alexa Demie (Maddy), Barbie Ferreira (Kat), Storm Reid (Gia), Algee Smith (Chris), Sydney Sweeney (Cassie) i Eric Dane (Cal).

Po svemu sudeći, premijernu epizodu druge sezone gledati ćemo krajem ljeta ove godine, a druga sezona će, baš kao i prva, brojiti osam uzbudljivih epizoda koje jedva čekamo pogledati!

Foto: imdB, Youtube
Objavljeno: 16.03.2020. u 09:53
Tagovi: HBO, tv serija

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p