FILM I TEATAR

'It's a sin' je vrhunska serija koja je osvojila publiku diljem svijeta!

Dinamična radnja i intrigantna priča koje će vam se urezati u pamćenje!

Možemo se složiti da su pojavom brojnih streaming servisa serije postale kao kakav trend jer svaki tjedan izlazi neki novi naslov koji s velikom zanimanjem čekamo. Ipak, od pregršt sadržaja i ponude, postoje naslovi koji se istaknu svojom kvalitetom, drugačijom radnjom i sjajnim odabirom likova, a jedan takav je i serija 'It's a sin' koja je dostupna na HBO GO-u, a koju jednostavno baš morate pogledati.

'It's a sin' je serija koju potpisuje poznati producent Russell T. Davies, a čija je radnja smještena u 80-te godine prošlog stoljeća. Naime, radnja isprepliće život grupe tinejdžera koji sele u britansku prijestolnicu i samim time započinju novo poglavlje koje uključuje aktualnu situaciju s problemom epidemije HIV-a koja hara gradom, ali i Europom. Strah i panika, ali i neizmjerna stigmatizacija u seriji su prikazani kroz prizmu inteligentnog humora, savršeno pogođenih karaktera likova i nevjerojatno dobro osmišljene scenografije.

Ova serija daje jedan posve nov pogled na bolest, LGBTQ zajednicu, a činjenica da je radnja djelomično bazirana i na vlastitom Daviesovu iskustvu cijeloj seriji podaruje moment realističnosti koji gledatelj itekako osjeti. Glumačku postavu čine Stephen Fry, Neil Patrick Harris, Callum Scott Howells, Olly Alexander, Omari Douglas i mnogi drugi, a budući da je serija od pet epizoda već dostupna, predlažemo da je već danas krenete gledati jer garantiramo da vas 'It's a sin' ni u kojem pogledu neće razočarati!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 09.02.2021. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p