FILM I TEATAR

Konačno je objavljen i službeni trailer za novu epizodu kultnih ‘Prijatelja’!

Reunion kojeg ne možemo dočekati!

Ako bismo morali nabrojati deset kultnih serija koje s punim pravom uživaju taj status, ‘Prijatelji’ bi se bez imalo razmišljanja pronašli visoko na listi. Naime, ova sad već čuvena serija, davnih dana osvojila je srca brojne publike, a iako je od snimanja prošlo dugačkih 17 godina i dalje ne prestaje oduševljavati!

Kada se pojavila vijest da ‘Prijatelji’ snimaju reunion, mnogi su pomislili da je riječ o još jednoj internetskoj prijevari, no kada je vijest i službeno potvrđena sreći nije bilo kraja. S ‘Prijateljima’ su odrasle brojne generacije, a upravo je topla, pristupačna i zanimljiva radnja s kojom se je bilo lako poistovjetiti jedan od razloga zašto je ova serija i danas nakon toliko godina popularna. Iako smo mjesecima iščekivali mali sneak-peak nove epizode, sada je isti konačno i dostupan jer je HBO objavio kratki trailer u kojem vidimo ‘Prijatelje’, a znamo i datum izlaska specijalne epizode – 27. svibanj.

'The One Where We Get to See Our Favorites Back Together Again', odnosno cijela orginalna glumačka postava i tim serije konačno se vraćaju na male ekrane, no ipak ovo neće biti epizoda u kojoj ćemo vidjeti likove iz serije u svom tipičnom okuženju, već će se glumci pojaviti kao oni sami uz neka zvučna imena kao što su Justin Bieber, Lady Gaga, David Beckham, Malala Yousafzai, Reese Witherspoon i dr.

Bez obzira na to što ‘Prijatelji' ipak neće zaživjeti u igranom obliku, vidjeti cijelu postavu na jednom mjestu mnogima će probuditi lijepe uspomene, stoga ne sumnjamo da će gledanost ove specijalne epizode oboriti sve rekorde!

Foto: Youtube, Getty Images, Instagram
Objavljeno: 20.05.2021. u 10:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p