FILM I TEATAR

Izašao je prvi službeni trailer za nove epizode Gossip Girl!

Jedva čekamo i službeni početak emitiranja!

Gossip Girl je bez imalo razmišljanja serija koja je mnogima obilježila tinejdžerske dane, ali i dvadesete godine jer ovu seriju gledali su baš svi. Serena, Blair, Nate, Chuck, Dan i mnogi drugi postali su kao kakvi prijatelji s kojima se družimo na prestižnom Upper East Side-u, a nakon što je serija poslije nekoliko sezona svoj vijek privela kraju, brojni obožavatelji diljem svijet ostali su razočarani jer Gossip Girl je serija za koju smo htjeli da traje vječno. Ipak, na ljeto 2019. i službeno je objavljeno da se snimaju nove epizode, ali ne onakve kakve smo potajno priželjkivali.

Kada govorimo o reboot-u poznatih serija koje uživaju status kultnih, mišljenja su nerijetko podijeljena. Jedni ne vole da se stara priča ponovno raspliće jer postoji mogućnost da to bude vrlo loše, dok neki jedva čekaju nastavak. Što se tiče Gossip Girl, priča ide dalje, ali s potpuno novim likovima čija je svakodnevica slična kao i kod onih već dobro znanih. Dakle, riječ je o bogatim tinejdžerima koji pohađaju privatnu školu, odlaze na najprestižnije događaje te u svoje društvo polako prihvaćaju one koji ondje 'ne pripadaju'. Ono što zasad možemo vidjeti iz trailera jest da će se serija fokusirati na društvene mreže i sve ono što iste donose, ali i koliko se je unazad nekoliko godina promijenila društvena scena New Yorka.

Nova Gossip Girl s emitiranjem na HBO Max-u starta 8. srpnja i imati će 10 epizoda. Izvršni producenti serije ostaju Josh Schwartz i Stephanie Savage, dok je za scenarij zadužen Joshua Safran koji je također sudjelovao u kreiranju originalne verzije. Što se tiče glumačke postave, pojaviti će se Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat i Zión Moreno, dok goruće pitanje hoćemo li u nekim od epizoda vidjeti i stare likove zasad ostaje nedogovoreno, stoga ne preostaje ništa nego se još malo strpiti, a zatim uživati u dinamičnim minutama kojih, vjerujemo, neće nedostajati.

XoXo, Gossip Girl!

Foto: Youtube, IMDb, Instagram
Objavljeno: 10.06.2021. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p