FILM I TEATAR

Izašao je trailer za Breaking Bad film, a objavljen je i datum izlaska!

Vijest zbog koje želimo da jesen što brže požuri!

Možemo se složiti kako je Breaking Bad bez imalo pretjerivanja, jedna od najboljih serija ikada. Iako smo po završetku njezinog snimanja bili tužni, mnogi su utjehu pronašli u ponovnom maratonskom gledanju, a vijest o snimanju filma s vremena na vrijeme zagolicala bi maštu brojnih obožavatelja no srećom, ove jeseni snimanje je gotovo i Breaking Bad napokon dobiva filmsku inačicu.

Nakon nekoliko mjeseci spekulacija i govorkanja, konačno je potvrđen datum izlaska Breaking Bad filma koji dolazi pod nazivom El Camino: Breaking Bad Movie i to 11. listopada 2019. Ovog vikenda iznenadila nas je vijest o tome da je film snimljen i spreman za objavu, a još više i činjenica kako je to vrlo uskoro, stoga zaljubljenici u seriju neće morati dugo čekati ovu filmsku poslasticu. Upravo je Bob Odenkirk, glumac koji tumači lik korumpiranog odvjetnika Saula Goodmana, podijelio s javnosti ovu sjajnu vijest.

U najavi filma prikazan je Skinny Pete (Charles Baker), Jesse Pinkman (Aaron Paul), ali i poveznica naslova filma, odnosno El Camino. Scenarij i režiju potpisuje Vince Gilligan, ime koje smo već susreli u seriji, pa jedino što možemo zaključiti je kako film sigurno neće razočarati, već naprotiv u potpunosti oduševiti i prikovati nas za ekrane baš kao što je to učinila i serija. Prije izlaska filma, nije naodmet podsjetiti se same serije kao dobro opravdanje za ponovno gledanje te svakako pogledati najavu koju u nastavku donosimo.

Foto: iMDB, You Tube
Objavljeno: 26.08.2019. u 10:30
Tagovi: Breaking Bad

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p