FILM I TEATAR

Izašao je trailer za dugoočekivani film 'Dune' koji je ispunio sva očekivanja!

Naslov koji jedva čekamo pogledati!

Unazad nekoliko mjeseci filmsku industriju zatekao je period koji je uvelike usporio proizvodnju i snimanje filmova, ali upravo zato sada je odlazak u kino slađi nego ikada. Dugoočekivani film Dune s Timothéejem Chalametom napokon je dobio trailer, a već na prvi pogled možemo reći kako je bez imalo razmišljanja riječ o uprizorenju koje će oduševiti baš sve!

Dune je nadolazeći sci-fi film snimljen pod redateljskom palicom Denisa Villeneuvea, a osim Chalameta, ostatak glumačke postave čine Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, David Dastmalchian, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa i Javier Bardem. Spomenuti film jest internacionalna produkcija čija se priča temelji na istoimenom djelu Franka Herberta iz 1965. godine.

Iz najave filma vidljivo je da sjajnih impresivnih efekata neće nedostajati, kao niti odlične glume s obzirom na poprilično dobro odabranu postavu. Datum dolaska u američka kina zasad je 18. prosinac, stoga možemo očekivati da će nedugo zatim doći i u ona domaća. Dotad jedino što preostaje jest strpljivo čekati i veseliti se još jednom sjajnom filmu koji će zasigurno obilježiti tekuću godinu, ali i odvesti gledatelje u jednu posve novu dimenziju filmske mašte koja ne poznaje granice!

U nastavku donosimo trailer!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 10.09.2020. u 11:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p