FILM I TEATAR

Izašao je trailer za dugoočekivani film o Lady Di s Kristen Stewart u glavnoj ulozi!

Film kojeg ne možemo dočekati!

Kada je objavljeno da je u pripremi snimanje igranog filma o omiljenoj princezi, brojni obožavatelji nisu mogli dočekati vidjeti kome će pripasti glavna uloga. Tako kada je ista pripala Kristen Stewart otvorene su brojne polemike radi li se o pravom izboru, ali ono što smo dosad vidjeli govori nam kako je Stewart i više nego sjajan odabir.

‘Spencer’ je ime filma o princezi Diani u režiji Pavla Larriana, a prvi službeni trailer otkriva nam da je radnja smještena u period 1991., razdoblje u kojem se je Diana odlučila razvesti od Charlesa. Sam trailer pokazuje nekoliko ulomaka filma, no bez puno govora pa tako Stewart izgovara tek nekoliko riječi u kojima pokazuje kako je savladala britanski naglasak, no osim toga, film prati i pomalo melankolična estetika koja se odlično uklapa u samu radnju. Naravno, tu su i neki od vrlo prepoznatljivih odjevnih predmeta koje je Lady Di nosila, a uz pomoć adekvatne frizure, Stewart doista jako nalikuje na preminulu princezu.

Kao što smo spomenuli, trailer ne otkriva mnogo, ali nas uvodi u odlučujuće razdoblje princezinog života te sve ono što određene odluke sa sobom donose, stoga moramo priznati da ne možemo dočekati i službeni dolazak u kina koji je najavljen za mjesec studeni.

Do tada, uživajte u prvom traileru ovog sjajnog filma!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 27.08.2021. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p