FILM I TEATAR

Izašao je trailer za najiščekivaniju komediju godine s Leonardom DiCapriom i Jennifer Lawrence u glavnim ulogama!

Zvjezdani line-up najiščekivanijeg filma godine uskoro stiže na Netflix, a najava izgleda WOW
Sci-Fi filmovi o apokaliptičnom kraju Zemlje kakve poznajemo postaju ili instant klasici ili njihovu radnju ispraćamo s kojekakvim posprdnim šalama te ih zaboravljamo prije nego se odvrti odjavna špica. No ove godine u Netflix produkciji stiže komedija koju krasi niz zvučnih celebrity imena, a radnja filma primarno je vezana uz katastrofalno uništenje planete zahvaljujući zalutalom kometu. No, predstoji pitanje može li takva radnja zaista biti smiješna?

Najavljeni Netflixov film 'Don't Look Up' upravo će to pokušati, a ako je suditi po protagonistima filma, očekuje nas istinska filmska poslastica. Prema scenariju i režiji Adama McKaya zahvaljujući kome smo dobili hitove poput 'The Big Short' i 'Anchorman', 'Don't Look Up' ispričat će priču o dvoje znanstvenika koji su primorani otići na veliku svjetsku medijsku turneju kako bi upozorili čovječanstvo na komet koje se približava Zemljinoj orbiti i namjerava istu uništiti. Jennifer Lawrence i Leonardo di Caprio oživjet će likove znanstvenika, no filmu se pridružio niz poznatih i talentiranih glumaca te ako je suditi po najavi, sjajno su odradili posao. Meryl Streep u ulozi predsjednice SAD-a (...jer ipak je ona Meryl Streep), te Jonah Hill koji igra njenu desnu ruku odnosno savjetnika ukrali su pozornost već sa samom najavom, ali tu su Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Tyler Perry, Rob Morgan, Mark Rylance, Ron Perlman, Ariana Grande.


Ipak, svu pozornost ukrao je Leonardo DiCaprio. Iako ga nismo navikli gledati u komedijama, DiCaprio je ulogu sramežljivog znanstvenika koji se bori s napadajima panike i anksioznošću toliko sjajno upriličio da su mnogi uvjereni kako je u pitanju još jedan glumački performans vrijedan Oscara. No, morat ćemo pričekati do 24. prosinca kad će film biti stići na Netflix, a oni sretnije ruke imat će priliku pogledati premijeru filma nešto ranije, 10. prosinca u izabranim kinima. Dotad, uživajte u najavi filma 'Don't Look Up' u nastavku...
Foto: Instagram, Netflix
Objavljeno: 09.09.2021. u 11:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p