FILM I TEATAR

Jeste li kao tinejdžeri čitali hororce R. L. Stinea? Onda na Netflixu ne propustite pogledati čak tri filmske verzije ove popularne knjige!

Filmovi koje jedva čekamo!

Gotovo smo sigurni da ne postoji osoba koja u svojim mlađim danima nije uživala čitajući napete stranice popularnih hororaca autora R.L. Stine. Možda te knjige već neko vrijeme skupljaju prašinu u tinejdžerskim sobicama, no sada je pravi trenutak da osvježite pamćenje jer na Netflix uskoro stižu tri sjajna nastavka u kojima dinamike sigurno neće nedostajati!

R.L. Stine je autor koji je bez imalo razmišljanja obilježio mnoga djetinjstva, a sve zbog nadasve zanimljivih i misterioznih horor romana koje smo čitali u jednom dahu. Unatoč tome što smo sigurno zaboravili na ovaj nekad omiljeni književni žanr, Netflix je odlučio iznenaditi baš sve s viješću da se snimaju filmovi bazirani na pričama iz knjiga. Točnije, već 2. lipnja ove godine stiže prvi nastavak hororca ‘Fear Street’ ili Ulica straha što je jedan od najprodavanijih romana pa ne čudi da je odabran baš kako bi zaživio u formi filma.

No, ono što nam se najviše sviđa jest to što za nove nastavke nećemo morati dugo čekati jer doslovno izlaze jedan za drugim, pa ćemo u njima moći uživati već 9. i 16. lipnja. Ako ste možda zaboravili, radnja prati priču nekoliko tinejdžera koji otkriju da grad u kojem žive prati ukleto prokletstvo te zajedno rade sve što mogu kako bi ga spasili. Naravno, na tom putu nailaze na brojne kušnje i prepreke te iako od ovih filmova ne očekujemo vrhunsko uprizorenje, moramo priznati da se jako veselimo prisjetiti se bezbrižnih dječjih dana, stoga smo sigurni da ćemo u gledanju i više nego uživati!

U nastavku pogledajte i službeni trailer!

Foto: Youtube, IMDb
Objavljeno: 28.05.2021. u 14:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p