FILM I TEATAR

Jeste li pogledali novi trailer za ‘House of Gucci’; film kojeg ne možemo dočekati?

Lady Gaga ponovno briljira!

Lady Gaga i Adam Driver glavne su zvijezde novog svjetskog blockbustera, a uz njih u filmu se pojavljuju poznata imena kao što su Jared Leto, Al Pacino, Salma Hayek i mnogi drugi. Kada je najprije objavljena informacija da se snima film prema istinitom događaju na jednu od najintrigantnijih modnih tema, brojni obožavatelji diljem svijeta s nestrpljenjem su iščekivali glumačku podjelu, a sada kada je službeno izašao i drugi trailer, sa sigurnošću možemo reći da je odabir i više nego fantastičan.

‘House of Gucci’ u kina dolazi za nešto više od mjesec dana, a najnoviji trailer u fokus stavlja Patriziju Reggiani (Lady Gaga). Naime, trailer nas uvodi u život mlađahne Patrizije koja se pokušava ‘ubaciti’ u obiteljski posao, ali naravno, nailazi na brojne prepreke, pa i predrasude. Iako nam trailer ne otkriva previše, gluma Lady Gage, ali i ostatka ekipe, poprilično je impresivna te nimalo ne sumnjamo da je riječ o filmu kojem se smiješe brojne nagrade, priznanja i samo najbolje kritike struke.

Osim glume, u fokusu su i kostimi te sama estetika filma koja na pravi način dočarava talijansku Gucci ostavštinu te nas u tren oka odvodi u svijet glamura, mode i intriga. Film je u režiji Ridleyja Scotta snimljen prema romanu 'The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed', stoga zbrojimo li impresivan tim koji je kreirao ovaj film, ne sumnjamo da je riječ o uprizorenju koje će oduševiti baš sve!

U nastavku pogledajte najnoviji trailer!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 29.10.2021. u 14:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p