KULTURA

Jeste li spremni za nove epizode hit serije 'Euphoria'?

Ne možemo dočekati nove epizode

Euphoria je jedna od onih serija koja, od kad je izašla 2019., ne prestaje oduševljavati, ali i intrigirati publiku diljem svijeta. Upravo zato, jako nas je razveselio novi trailer serije, kao i službeni datum izlaska novih epizoda, a iako nam sama najava nije otkrila previše detalja, vjerujemo da će i nova sezona naići na pozitivne kritike kao i prva!

'Euphoria' je serija koja beskompromisno pomiče granice, postavlja neka nova pitanja, ali i neočekivane situacije koje u potpunosti nadilaze estetiku sladunjave teen serije. Emmyjem nagrađena Zendaya, glavna je zvijezda novog trailera, koji nas uvodi u nove dinamične minute kojih neće nedostajati, dapače. Ovo je serija koju bez imalo razmišljanja moraju pogledati baš svi, a ako to već niste učiniti, taman stignete 'uloviti' prvi sezonu jer izlazak druge najavljen je za 10. siječanj 2022.  na HBO MAX platformi.

Mi moramo priznati da ne možemo dočekati saznati što se dalje događa s Rue i Julesom, ali i ostatkom protagonista, a s obzirom na to da ovu seriju prati jedan od najboljih scenarija, sasvim smo sigurni da će se radnja odvijati u zanimljivom smjeru na kojeg nas je naviknula prva sezona. Ova potresna, ali briljantna serija, odličan je odabir za sve one koji vole kvalitetne televizijske komade, dobru glumu u kombinaciji s izraženim karakterima likovima, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego još malo pričekati i za koji mjesec uživati u novoj sezoni.

U nastavku pogledajte službeni trailer za drugu sezonu!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 05.01.2022. u 15:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p