KULTURA

Jeste li spremni za nove epizode hit serije ''Kućanice''?

Povratak omiljene serije u 2022.!

Teško je povjerovati da je prošlo gotovo 20 godina otkako je emitirana prva epizoda jedne od najpopularnijih serija svih vremena - ''Desperate Housewives'', a na sreću ogromnog broja fanova diljem svijeta, čini se da bi 2022. godina mogla biti godina u kojoj se na male ekrane vraćaju nova avanture naizgled savršenog kvarta - Wisteria Lane.

Iako se već dulje vremena priča o mogućem nastavku, u novogodišnjoj noći službeni Twitter profil serije potvrdio je nagađanja simboličnom objavom kojom poručuju kako ''Očajnički čekaju 2022. godinu'', a Eva Longoria koja je glumila Gabriellu Solis još je u listopadu kazala da je ponovno pokretanje serije u planu te da će ona biti prva koja će se prijaviti za sudjelovanje u novim epizodama. Prisjetimo se, ova popularna serija trajala je punih osam sezona, a pratila je naizgled dosadne, a zapravo itekako uzbudljive živote skupine žena koje žive u naoko ''savršenom'' kvartu koji skriva mnoge tajne, zločine, romanse i obiteljske konflikte koje smo godinama obožavali pratiti.

''Iako je priča serije ispričana planiranim tokom do samoga kraja, i dalje razgovaramo o mogućnostima koje nam se nude. Mislimo da imamo još mnogo toga za napraviti i za ispričati stoga sam sigurna kako je ovo zapravo samo novi početak za ''Očajne kućanice'', poručila je Longoria.
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 03.01.2022. u 08:37
Tagovi: tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p