FILM I TEATAR

Jeste li spremni za nove epizode obožavane serije ''How I Met Your Mother''?

Spin off popularne serije stiže već za koji tjedan

Prošlo je gotovo 17 godina otkako je započelo prikazivanje sada već kultne serije koja je već u prvoj sezoni osvojila srca publike diljem svijeta. Iako je ova zabavna i humoristična priča koju priča otac Ted Mosby zaključena još u 2014. godini, na sreću ogromnog broja fanova ovo sudbinsko upoznavanje oca i majke dobiva svoj spin off koji ne možemo dočekati!

Baš kao i ''How I Met Your Mother'', tako se i spin off serije naziva ''How I Met Your Father'' događa u bliskoj budućnosti, no ovoga puta iz perspektive majke koju je utjelovila poznata glumica Hillary Duff. U prvoj sezoni Sophie (Duff) navršava 30 godina, a kao i u prvoj verziji priče, pratit ćemo avanture koje Sophie proživljava sa svojim društvom sve dok ne upozna oca svoje buduće djece kojoj samu priču i priča. Ono što je posebno razveselilo fanove jest činjenica da se kao pripovjedač u seriji pojavljuje zvijezda Seks i Grada - Kim Cattrall koja se periodično prikazuje kao starija verzija Sophie. Producenti najavljuju jednu potpuno drugačiju, a i dalje poznatu priču koju ćemo ovoga puta doživjeti kroz neke nove likove koji će vrlo brzo postati omiljeni novi likovi brojnoj publici koja ne prestaje nagađati smjer u kojem će se radnja ovoga puta razvijati.

Streaming servis HULU najavio je premijeru već 17. siječnja, a osim Hillary Duff u seriji se pojavljuju imena Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Suraj Sharma i mnogi drugi glumci novije, mlađe generacije čije avanture u nastavku omiljene serije jedva čekamo pratiti!

Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 28.12.2021. u 10:19
Tagovi: tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p