FILM I TEATAR

Jeste li već pogledali novu 'true crime' seriju na Netflixu koja je zaludjela svijet?

Za sve one koji vole misterioznu i dinamičnu radnju!

U posljednje vrijeme svjedočimo porastu 'true crime' serijala koji nas bez imalo razmišljanja 'prikovaju' za male ekrane. Dinamična radnja, nerazriješeni slučajevi ili pak mračni umovi serijskih ubojica i kriminalaca nisu nimalo lak sadržaj, ali jednostavno fascinacija i zanimanje ne jenjavaju. Netflix je jedan od omiljenih streaming servisa, a iako smo već navikli na sjajne kriminalističke serijale koje ondje možemo pronaći, posebno nas veseli činjenica što je nedavno izašao još jedan koji je u vrlo kratkom periodu postao najgledaniji!

Riječ je o limitiranoj seriji 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel' čija se radnja bazira na jezivom slučaju kanadske studentice koja je 2013. godina putovala Kalifornijom. Elisa Lam je svoju 'gap year' imala namjeru provest u neobaveznom mladenačkom uživanju s prijateljima, no ona nestaje iz hotela u kojem je bila smještena.

Cecil Hotel je otprije poznat po misterioznim događajima koji govore da su se ondje događale ružne stvari, a popis je poprilično dugačak i zastrašujuć. Tako se spominju ubojstva i samoubojstva, otmice i nestanci, silovanja i nasilje, a ova mini serija poprilično zorno prikazuje svaki detalj ovog hotela. Osim toga, tijekom serije upoznajemo se s detektivima i novinarima koji su radili na slučaju pokušavajući ga razriješiti, osobljem hotela, ali i gostima koji su u Cecil Hotelu boravili kada i Elisa. Ova dinamična serija prepuna intrigantnih zapleta i otkrića osvojit će vas na prvu, stoga ako volite kriminalističku tematiku, predlažemo da se već danas udobno smjestite i uživate u svakoj minuti!

Foto: Youtube, IMDb
Objavljeno: 24.02.2021. u 12:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p