FILM I TEATAR

Jeste li već pogledali ‘On The Verge’, seriju koja će se svidjeti svim obožavateljima ‘Seks i grada’?

Zanimljiva radnja i odlični glumci!

Postoji li išta bolje od ugodne jesenske večeri, mirisnih svijeća i najdraže serije koju pratimo iz udobnog kauča? Vjerujemo da je ovo scenarij koji nam je u trenutnom periodu svima dobro poznat, a pogotovo kada svemu pridružimo i neke doista sjajne naslove koji se mogu pronaći na Netflixu. Tako je još u rujnu izašla nova serija za koju mnogi govore da je Netflixova varijanta 'Seks i grada' i upravo zato nismo mogli odoljeti provjeriti o čemu se točno radi!

‘On The Verge’ je novija serija koju možete pogledati na jednom od omiljenog streaming servisa, a bazirana je na životima četiriju žena u 40-tim godinama. Kao što smo spomenuli, iako je mnogi nazivaju novom verzijom 'Seks i grada', ovdje se zapravo radi o manje glamuroznim scenama i nešto realnijem pristupu situacijama u kojima se nalaze glavne junakinje. Stoga, serija se očekivano bavi raznim svakodnevnim pitanjima, izazovima i odlukama, a iako je riječ o dramskoj seriji čije je mjesto radnje Los Angeles, a vrijeme prikazuje stanje između prvog i drugog vala pandemije, humorističnih scena ne nedostaje, stoga ako tražite seriju koja će prikazati užurbanu svakodnevicu četiriju žena i sve s čime se nose, ‘On The Verge’ je odličan odabir s kojim nećete pogriješiti.

Scenarij serije potpisuje Julie Delpy, dok u glumačkoj postavi gledamo imena poput Sarah Jones, Elisabeth Shue, Alexia Landeau i dr., a budući da je riječ o sjajnim glumicama, možete biti sigurni da je svoju ulogu svaka iznijela na pravi način koji se odlično uklapa u priču serije!

Ako već niste, u nastavku pogledajte trailer za kojeg ne sumnjamo da će vas motivirati na gledanje!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 03.11.2021. u 14:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p